The Witcher 3.Daha çok artık seçme sonuç değişen oyun tarzı sevmeye başladım, Detroit gibi yapımları oynadım bu türden kesinlikle oyna dediğiniz oyun var mı? Ekstradan TWD serisini, Wolf Among Us gibi oyunları da bitirdim.
Minecraft Story mode oynayabilirsinDaha çok artık seçme sonuç değişen oyun tarzı sevmeye başladım, Detroit gibi yapımları oynadım bu türden kesinlikle oyna dediğiniz oyun var mı? Ekstradan TWD serisini, Wolf Among Us gibi oyunları da bitirdim.
Hocam denedim ama çok tekrara bindi sıktı maalesef.Aklıma Dying Light 2 geldi. Kesin oyna demiyorum ortalama iyi bir oyundur.
O tarz istemiyor arkadaş. Life is strange oynayabilirsiniz sonunu çok değiştiremeseniz de gidişat da baya şeye dokunabilirsiniz.Aklıma Dying Light 2 geldi. Kesin oyna demiyorum ortalama iyi bir oyundur.
Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Telltale'in genel diğer oyunlarına bakabilirsiniz, Until Dawn da keza olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.