Seçkin Hesaplarda Hileci Az mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adam burda bile hile açıyorsa bi şey demiyorum

Açması önemli değil, yakalanması önemli. Yakalandı, gömdüler.

Hocam istediğiniz kadar 21 seviye olun rozet olmadıktan sonra sabaha kadar da seçkin olsanız hile gelir bizim bir arkadaş rozetsiz Prime hesap aldı lobideki herkeste en ez 5 rozet 2 pin vardı arkadaşta rozet yok diye karşıya spinbot geldi hilesiz maç istiyorsanız rozetli hesap satın alacaksınız güven faktörünüzü yüksek tutacaksınız. Görselde gördüğünüz maçtan bahsediyorum o maç karşıya hile geldi arkadaşta rozet yoktu dediğim gibi.

20210426001209_1.jpg

Hocam istediğiniz kadar 21 seviye olun rozet olmadıktan sonra sabaha kadar da seçkin olsanız hile gelir
Rozetsiz derken? Yani artık Prime hesabı başta satın alsan da rozet vermiyor bildiğim kadarıyla. Sadakat rozeti bir dönemlikti o kadar artık yok. Rozeti parayla satın almaktan bahsediyorsan eğer onu herkes alır. O zaman yine hile açamaz mı sanki?

Rozetsiz derken? Yani artık Prime hesabı başta satın alsan da rozet vermiyor bildiğim kadarıyla. Sadakat rozeti bir dönemlikti o kadar artık yok. Rozeti parayla satın almaktan bahsediyorsan eğer onu herkes alır. O zaman yine hile açamaz mı sanki?

Hocam sizin dediğiniz Aralık 2018 Danger Zone güncellemesinden önce CS:GO'ya sahip olanlara verilen Sadakat Rozeti. Arkadaş büyük ihtimal hizmet madalyası, operasyon jetonu, turnuva seçim jetonları gibi şeyleri kastediyor. Bu tarz rozetlere sahip olunca karşı takıma da genelde benzer rozetli kişiler geliyor, ki bir kişi rozetli olursa hile kullanan biri olma olasılığı düşüyor zaten.

Hocam ben hesap satış sitelerinden hesap almasını öneririm ben çok görüyorum Prime olupta 30 seviye civarlarında hile açan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı