Seçkin Hesaplarda Hileci Az mı?

Açması önemli değil, yakalanması önemli. Yakalandı, gömdüler.

Hocam istediğiniz kadar 21 seviye olun rozet olmadıktan sonra sabaha kadar da seçkin olsanız hile gelir bizim bir arkadaş rozetsiz Prime hesap aldı lobideki herkeste en ez 5 rozet 2 pin vardı arkadaşta rozet yok diye karşıya spinbot geldi hilesiz maç istiyorsanız rozetli hesap satın alacaksınız güven faktörünüzü yüksek tutacaksınız. Görselde gördüğünüz maçtan bahsediyorum o maç karşıya hile geldi arkadaşta rozet yoktu dediğim gibi.

Hocam istediğiniz kadar 21 seviye olun rozet olmadıktan sonra sabaha kadar da seçkin olsanız hile gelir
Rozetsiz derken? Yani artık Prime hesabı başta satın alsan da rozet vermiyor bildiğim kadarıyla. Sadakat rozeti bir dönemlikti o kadar artık yok. Rozeti parayla satın almaktan bahsediyorsan eğer onu herkes alır. O zaman yine hile açamaz mı sanki?

Seçkin olmadan önce 10 maçta 1 falan geliyordu, şimdi hiç gelmiyor. Vallahi hile mile bilmem belki geliyordur ama noobtur.

Hocam sizin dediğiniz Aralık 2018 Danger Zone güncellemesinden önce CS:GO'ya sahip olanlara verilen Sadakat Rozeti. Arkadaş büyük ihtimal hizmet madalyası, operasyon jetonu, turnuva seçim jetonları gibi şeyleri kastediyor. Bu tarz rozetlere sahip olunca karşı takıma da genelde benzer rozetli kişiler geliyor, ki bir kişi rozetli olursa hile kullanan biri olma olasılığı düşüyor zaten.

Hocam ben hesap satış sitelerinden hesap almasını öneririm ben çok görüyorum Prime olupta 30 seviye civarlarında hile açan.

FACEIT en güzel çözüm. Hem serverları daha kaliteli. Hile hiçbir zaman bitmez. Valorant'ta da çok var olacak da. Bu korsanın bitmeyeceği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…