Çözüldü Seçkin modu nasıl açilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Huseyn_1974

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
bilgisayar : DELL INSPIRON N-5110 RAM:8GB ISTEMCI:Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz EKRAN KARTI: NIVIDEA GEFORCE GT 525M 1GB
Selam arkadaşlar, uzun zamandir CS2 oynuyorum seçkin modu hatirladigim kadariyla bir sure oynadıktan sonra aciliyordu fakat uzun zamadir oynuyorum hala açilmadi, oyunda değisiklik mi oldu?

Çözüm
Selam arkadaşlar, uzun zamandir CS2 oynuyorum seçkin modu hatirladigim kadariyla bir sure oynadıktan sonra aciliyordu fakat uzun zamadir oynuyorum hala açilmadi, oyunda değisiklik mi oldu?

Evet, artık seçkini açmak için 15 dolar vermeniz gerekiyor ve bir süre rekabetçide oynayıp seçkini açmanız gerekiyor.

Evet, artık seçkini açmak için 15 dolar vermeniz gerekiyor ve bir süre rekabetçide oynayıp seçkini açmanız gerekiyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı