Selam, merhaba. Kuzenim CS:GO'ya başlayacak, beraber eğlence-yoldaş/rekabetçi gireceğiz ama şöyle bir durum var:
Seçkin 108 TL olmuş, ben zamanında 24 TL'ye almıştım şimdi otomatik seçkin hesabım var ama kuzen seçkin değil, daha doğrusu kararsız. Ne bedavaya aldı ne 108 TL verdi. Bedava alsa benimle giremeyecek, 108 TL ise şu an veremiyor.
Seviye 22 konusu var şimdi ona geleyim:
Şimdi kuzen 108 TL vermeden bedavaya alsa; seviye 22'ye kadar tek takılacak benimle giremez, sonra seviye 22 oldu ve seçkin hesabı oldu diyelim:
1) Seviye 40 madalya alıp seviye sıfırlanınca seçkinliği gidip; tekrardan seviye 22'ye kadar bedava hesabı mı olacak, yoksa bir kez 22 olduktan sonra hizmet madalyası alsa seviye 1 olsa yine seçkin olacak mı?
2) Eğer seçkinliği devam edecekse: Bu biraz saçma değil mi? Yani neden 108 TL veriliyor onu anlamadım. Madem bir kez seviye 22 olduktan sonra sürekli oluyorsa 108 TL neden?
3) 108 TL vermeden seviye 22 ile seçkin hesap oldu diyelim: Mağazada CS:GO'ya girse orada 108 TL'lik seçkin Prime status hesabınızda var kütüphanenizde var gibi bir ibare görür mü?
4) Sizce ne yapalım, biraz para biriktirip direk seçkin mi alsın; yoksa bedava mı alsın? Ve bedava alıp 22'de seçkin olduktan sonra ileride 108 TL'ye seçkin alınır mı gerek var mı? Alınırsa ne gibi faydaları olur?
Şimdiden teşekkürler elinize sağlık.