Seçkin olduktan sonra para ile almaya gerek var mı?

Selam, merhaba. Kuzenim CS:GO'ya başlayacak, beraber eğlence-yoldaş/rekabetçi gireceğiz ama şöyle bir durum var:

Seçkin 108 TL olmuş, ben zamanında 24 TL'ye almıştım şimdi otomatik seçkin hesabım var ama kuzen seçkin değil, daha doğrusu kararsız. Ne bedavaya aldı ne 108 TL verdi. Bedava alsa benimle giremeyecek, 108 TL ise şu an veremiyor.

Seviye 22 konusu var şimdi ona geleyim:
Şimdi kuzen 108 TL vermeden bedavaya alsa; seviye 22'ye kadar tek takılacak benimle giremez, sonra seviye 22 oldu ve seçkin hesabı oldu diyelim:

1) Seviye 40 madalya alıp seviye sıfırlanınca seçkinliği gidip; tekrardan seviye 22'ye kadar bedava hesabı mı olacak, yoksa bir kez 22 olduktan sonra hizmet madalyası alsa seviye 1 olsa yine seçkin olacak mı?

2) Eğer seçkinliği devam edecekse: Bu biraz saçma değil mi? Yani neden 108 TL veriliyor onu anlamadım. Madem bir kez seviye 22 olduktan sonra sürekli oluyorsa 108 TL neden?

3) 108 TL vermeden seviye 22 ile seçkin hesap oldu diyelim: Mağazada CS:GO'ya girse orada 108 TL'lik seçkin Prime status hesabınızda var kütüphanenizde var gibi bir ibare görür mü?

4) Sizce ne yapalım, biraz para biriktirip direk seçkin mi alsın; yoksa bedava mı alsın? Ve bedava alıp 22'de seçkin olduktan sonra ileride 108 TL'ye seçkin alınır mı gerek var mı? Alınırsa ne gibi faydaları olur?

Şimdiden teşekkürler elinize sağlık.

22 değil 21. Bu arada beraber oynayabilirsiniz ama seçkin eşleşme olmaz.
1- Evet seçkin kalacak.
2 - 108 tl parası olup 21 seviyeyi beklemek istemeyenler için
3 - Bilmiyorum hem olsa bile gerek yok.
4 - Bedava alın beraber kasın. 108 tlye almayın. Tek faydası cüzdanınızdaki parayı saymak kolaylaşır.

Hayır tekrardan almanıza gerek yok. Hayır sadece madalya alacaksınız ve seviye sıfırlanacak yani tekrardan bedava hesap durumu yok. 108TL bizim için pahalı yurt dışında 13euro,15dolar olunca insanlara çok gelmiyor. 108TL olmasının sebebi dolar ,oyun3sene önce 22.5TL'ydi. Bedavadan kasarsanız daha iyi olur 108TLlik seçkinliğin tek iyi yanı güven faktörünüz daha çabuk yükseliyor.

Seçkin olması uzun sürer. Bu arada 21 seviye olduğu anda iş bitiyor. Geri alınma konusu yok. 21 seviyeye gelmek uzun süreceği için direkt satın almanızı öneririm.

1) hayır.
2) hayır değil, 21 seviye olman için hile, toxic insanlarla vs. oynaman lazım ve oyunların zaten %75'i legit(belli etmeyen oyuncular) ya da rage(mevlana direk) oyuncular oluyor ve Valve'ın yapmaya çalıştığıda bu hileleri Prime A sahip olan oyunculardan uzak tutmak.
3) bu yok diye biliyorum.
4) eskiden Prime 75 tlydi -yaklaşık 2 ay önce- o zaman alınırdı ama şu an 21 seviyeden kasmanızı öneriyorum hatta 127 TL'ye eğer paranız varsa kırık diş alın çünkü her 8 görev tamamladığınızda 5000 XP veriyor bu da 1 Level demek ve her türlü harcadığınız parayı çıkartırsınız.

22 değil 21. Bu arada beraber oynayabilirsiniz ama seçkin eşleşme olmaz.
1- Evet seçkin kalacak.
2 - 108 tl parası olup 21 seviyeyi beklemek istemeyenler için
3 - Bilmiyorum hem olsa bile gerek yok.
4 - Bedava alın beraber kasın. 108 tlye almayın. Tek faydası cüzdanınızdaki parayı saymak kolaylaşır.

21 levele kasıp seçkin olmakla 108 TL verip seçkin olmak aynı şey.

Hayır tekrardan almanıza gerek yok. Hayır sadece madalya alacaksınız ve seviye sıfırlanacak yani tekrardan bedava hesap durumu yok. 108TL bizim için pahalı yurt dışında 13euro,15dolar olunca insanlara çok gelmiyor. 108TL olmasının sebebi dolar ,oyun3sene önce 22.5TL'ydi. Bedavadan kasarsanız daha iyi olur 108TLlik seçkinliğin tek iyi yanı güven faktörünüz daha çabuk yükseliyor.

Seçkin olması uzun sürer. Bu arada 21 seviye olduğu anda iş bitiyor. Geri alınma konusu yok. 21 seviyeye gelmek uzun süreceği için direkt satın almanızı öneririm.

Sizinle beraber girebilir. 21. seviyeye ulaştığında seçkin oluyor sıfırlanınca gitme durumu yok.

Bir kere aldıktan sonra o iş tamam.

1) hayır.
2) hayır değil, 21 seviye olman için hile, toxic insanlarla vs. oynaman lazım ve oyunların zaten %75'i legit(belli etmeyen oyuncular) ya da rage(mevlana direk) oyuncular oluyor ve Valve'ın yapmaya çalıştığıda bu hileleri Prime A sahip olan oyunculardan uzak tutmak.
3) bu yok diye biliyorum.
4) eskiden Prime 75 tlydi -yaklaşık 2 ay önce- o zaman alınırdı ama şu an 21 seviyeden kasmanızı öneriyorum hatta 127 TL'ye eğer paranız varsa kırık diş alın çünkü her 8 görev tamamladığınızda 5000 XP veriyor bu da 1 Level demek ve her türlü harcadığınız parayı çıkartırsınız.
Anladım. :) Çok teşekkürler elinize sağlık. Söyleyim bedava alsın oynasın o zaman 21 den sonra beraber gireriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı