Seçkin vs kapsül

Merhaba seçkin mi alsam, kapsül mü alsam karar veremedim. Seçkin alırsam her hafta kasa düşürebilirim.

Seçkin almak senin için çok daha iyi olacaktır aynı maçta 2 tane kasa düşebiliyor geçenlerde böyle bir durum yaşadım ya da 1 kasa 1 skin verebiliyor artık kasa fiyatları da çok fazla şekilde arttığı için en ucuz kasa bile 13 20TL arası yani seçkin alman senin için daha iyi olacaktır.

Seçkin almak senin için çok daha iyi olacaktır aynı maçta 2 tane kasa düşebiliyor geçenlerde böyle bir durum yaşadım ya da 1 kasa 1 skin verebiliyor artık kasa fiyatları da çok fazla şekilde arttığı için en ucuz kasa bile 13 20TL arası yani seçkin alman senin için daha iyi olacaktır.
Yeni sistem öyle zaten. Her hafta çarşamba droplar yenileniyor ve level atladığınca 1 skin veya grafiti / 1 kasa veriyor. Bu durumda da seçkin almak mantıklı olur.

Merhaba, seçkin almanız sizin için daha mantıklı olacaktır. Yeni değişen sistem ile her hafta 1 adet kasa düşürme hakkınız var. Bu hakkınız çarşamba günü sıfırlanıyor. Eğer kasa düşürme hakkınız var ise seviye atladığınız zaman kasa düşürüyorsunuz. Düşürdüğünüz kasaları satarak kapsül alabilirsiniz. Kapsül indirimleri yaklaşık 1 ay daha devam edeceği düşünülüyor. Ben yatırımlarımın %80'ini Paris 2023 meydan okuyanlar çıkartma kapsülü üzerine yaptım. Kasalardan elde ettiğiniz para ile istediğiniz kapsülü alabilirsiniz. İyi geceler dilerim.

Onun sebebi ekonomi, inan bana o kasalar eskiden 2 , 5 yıl önce 0,15 - 0,40krş gidiyordu, yani ben 20 tane eldiven veya revolver kasasını o fiyattan satmışımdır

Onun sebebi ekonomi, inan bana o kasalar eskiden 2 , 5 yıl önce 0,15 - 0,40krş gidiyordu, yani ben 20 tane eldiven veya revolver kasasını o fiyattan satmışımdır
Kasa fiyatları yükselişte maksimum 10 cent olsn kasalar 2 dolara çıktı eldiven kasasının 6 doları gördüğü oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı