Merhaba seçkin mi alsam, kapsül mü alsam karar veremedim. Seçkin alırsam her hafta kasa düşürebilirim.
Yeni sistem öyle zaten. Her hafta çarşamba droplar yenileniyor ve level atladığınca 1 skin veya grafiti / 1 kasa veriyor. Bu durumda da seçkin almak mantıklı olur.Seçkin almak senin için çok daha iyi olacaktır aynı maçta 2 tane kasa düşebiliyor geçenlerde böyle bir durum yaşadım ya da 1 kasa 1 skin verebiliyor artık kasa fiyatları da çok fazla şekilde arttığı için en ucuz kasa bile 13 20TL arası yani seçkin alman senin için daha iyi olacaktır.
Merhaba seçkin mi alsam, kapsül mü alsam karar veremedim. Seçkin alırsam her hafta kasa düşürebilirim.
Onun sebebi ekonomi, inan bana o kasalar eskiden 2 , 5 yıl önce 0,15 - 0,40krş gidiyordu, yani ben 20 tane eldiven veya revolver kasasını o fiyattan satmışımdırSeçkin almak senin için çok daha iyi olacaktır aynı maçta 2 tane kasa düşebiliyor geçenlerde böyle bir durum yaşadım ya da 1 kasa 1 skin verebiliyor artık kasa fiyatları da çok fazla şekilde arttığı için en ucuz kasa bile 13 20TL arası yani seçkin alman senin için daha iyi olacaktır.
Ekonomi değil. Kasa piyasası genel bir yükselişte.Onun sebebi ekonomi, inan bana o kasalar eskiden 2 , 5 yıl önce 0,15 - 0,40krş gidiyordu, yani ben 20 tane eldiven veya revolver kasasını o fiyattan satmışımdır
Kasa fiyatları yükselişte maksimum 10 cent olsn kasalar 2 dolara çıktı eldiven kasasının 6 doları gördüğü oluyor.Onun sebebi ekonomi, inan bana o kasalar eskiden 2 , 5 yıl önce 0,15 - 0,40krş gidiyordu, yani ben 20 tane eldiven veya revolver kasasını o fiyattan satmışımdır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.