ibrahim sarsilmaz
Femtopat
Seclife GTX560 Ti 2 GB 256 Bit DDR5 ekran kartı aldım 250 TL'ye, sizce iyi mi?
Çok teşekkürler.GT 710 gibi bir kartın 300-400 lira olduğu bu devirde gayet iyi. Güle güle kullanın.
Çok teşekkürler.Bence gayet iyi fiyata almışsınız, R7 240 vermiyorlar o fiyata. Hayırlı olsun hocam.
Letgo'dan aldım. 450 yazmışlardı, en sonunda 250 yaptımHayırlı olsun hocam, eski nesil oyunlar için iyi bir kart, fiyatıda çok iyi. Hangi siteden aldınız acaba?
Pin kısmını bilmiyorum vallahi hocam? Onun için yeni bir konu açarsanız, yada satın aldığınız kişiye mesaj atma şansınız varsa cevaba ulaşabilirsiniz.Letgo dan aldım 450 yazmışlardı en sonunda 250 yaptımbu arada bir şey sormak istiyorum kartımda 2 tane 6 pinlik giriş var ikisinede takmam gerekiyor mu yoksa 1 tane yetiyor mu
Anladım teşekkürler bir kişi 2 sinide takmam gerektiğini söyledi araştırıyorum ve 500watt psu yeter mi o kart içinPin kısmını bilmiyorum vallahi hocam? Onun için yeni bir konu açarsanız, yada satın aldığınız kişiye mesaj atma şansınız varsa cevaba ulaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.