Seclife GTX560 Ti 250 TL'ye nasıldır?

Fiyatı uygun geldi. Bende de GTX590 var sana şöyle açıklayayım: CS:GO ortalama 70FPS GTA 5 orta ayarlarda gölgelendirmeler düşük 50FPS oynuyordum. Onun performansı hakkında pek yorum yapamam ama sen aklında bir şeyler kurabilirsin.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam, eski nesil oyunlar için iyi bir kart, fiyatıda çok iyi. Hangi siteden aldınız acaba?
Letgo'dan aldım. 450 yazmışlardı, en sonunda 250 yaptım :D Bu arada bir şey sormak istiyorum. Kartımda 2 tane 6 pinlik giriş var. İkisine de takmam gerekiyor mu? Yoksa 1 tane yetiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Letgo dan aldım 450 yazmışlardı en sonunda 250 yaptım :D bu arada bir şey sormak istiyorum kartımda 2 tane 6 pinlik giriş var ikisinede takmam gerekiyor mu yoksa 1 tane yetiyor mu
Pin kısmını bilmiyorum vallahi hocam? Onun için yeni bir konu açarsanız, yada satın aldığınız kişiye mesaj atma şansınız varsa cevaba ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı