Seclife H310CDA1 vs Turbox Workprof H110

Daha fazla  
Herkese selamlar. İş yerinde kullandığım H110 LGA 1151 anakartım bozuldu. Üzerinde 7. nesil G4560 işlemci var. Sistem hala işimi fazlasıyla gördüğü için yeni anakart almam gerekli. Sıfır olarak satılan sadece bu iki markayı buldum. Alıp kullanan veya bilgisi olan var mı bu anakartlarla alakalı. Aşağıya linkleri bırakıyorum.
İkinci el sitelerine baktım ama kullanılmış ürünlere fahiş fiyatlar isteniyor.

Seclife olan biraz daha iyi gibi duruyor. İşlemci kısmındaki beslemelerin sayısı diğeri anakarta kıyasla daha fazla. Ayrıca M.2 yuvasına sahip.

Seclife olan biraz daha iyi gibi duruyor. İşlemci kısmındaki beslemelerin sayısı diğeri anakarta kıyasla daha fazla. Ayrıca M.2 yuvasına sahip.

Zaten bu PC de oyun vs oynamayacağım. Ofis, muhasebe programları ve internette bankacılık işlemlerini yaptığım PC. Yaklaşık aynı fiyata kullanılmış, başına ne gelmiş belli olmayan ASUS ve MSI markalarına paha biçenler var maalesef. Bende risk almamak açısından bu iki markaya yöneldim. Zaten 2 sene garantisi var. Ayrıca diğer anakartın bozulma sebebi benim hatam. 3 yaşındaki çocuğumun yanında kasayı temizlemeye kalktım. Anakartta işlemci soketini parmaklamış. Bütün pinleri yamultmuş. İlk etapta sağlam çıkması durumunda beni 3-4 sene götürür diye düşünüyorum bu anakartlar da.

Ayrıca sizin önerdiğiniz anakartta 9. nesil işlemci desteğide varmış. İleride 9. nesil i3 veya i5'te takar gücünü arttırabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı