Seçme sınıf mı, okul nakli mi?

Hocam ortam olarak 10.sınıfta oldugumdan kötü ortamın azalcagını düşünüyorum ama daha iyi bir okula gitme istegide var içimde biyandan yeni ortam çok geriyor buyüzden kararsız kalıyorum.
Haklısın lisede okul değişikliği pek iyi değil. Söylediklerin beni de kararsız bıraktı 😁. Yaşamadığım için bilemem ama insanların seni okuduğun okula göre yargılaması da saçma ve sinir bozucudur muhtemelen. Ben hala nakil al diyorum ama bu konuyu kendin iyice düşün bence. ChatGPT benle aynı fikirde.

Haklısın lisede okul değişikliği pek iyi değil. Söylediklerin beni de kararsız bıraktı 😁. Yaşamadığım için bilemem ama insanların seni okuduğun okula göre yargılaması da saçma ve sinir bozucudur muhtemelen. Ben hala nakil al diyorum ama bu konuyu kendin iyice düşün bence. ChatGPT benimle aynı fikirde.

Yarın sabah erkenden bir hocama danışacağım, belki şu anki okulumda kalırım. Canımı sıkmaya devam eden durumlar olursa, sonrasında nakil aldırırım. 9'da bayağı çalıştığım için nakilde başı çekiyorum, bu yüzden sorun olmuyor. Cevapladıgınız için teşekkürler.

Çok boş şeylere kafayı takıyorsun söyleyim sana.

Evet maalesef her şeyi ince detayına kadar düşünen bir insanım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı