Seçmeli dersten kalınınca sınıfta kalınır mı?

serkan5858

Centipat
Daha fazla  
Seçmeli sanat eğitimi sınavından 50'den düşük aldım. Artık 4 dersten kalıyorum, seçmeli sanat eğitiminden kalırsak bu kalınan derslere işlenir mi? Bir başka arkadaş için soruyorum bir de o da görselden kalıyor oda geçebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise "Özürsüz olarak 10.5 gün, toplamda 30.5 gün devamsızlık yapan ögrenci sinif
Tekrarına kalır. Bulunduğu sınıfta 3'ten fazla zayıfı olanlar veya yıl sonu ortalaması 50 altı olan öğrenciler veya alt sınıflarla beraber
6'dan fazla zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapar."

seçmelide olsa dersden kalınırsa sınıf tekrarına kalabilirsiniz.

Lise "Özürsüz olarak 10.5 gün, toplamda 30.5 gün devamsızlık yapan ögrenci sinif
Tekrarına kalır. Bulunduğu sınıfta 3'ten fazla zayıfı olanlar veya yıl sonu ortalaması 50 altı olan öğrenciler veya alt sınıflarla beraber
6'dan fazla zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapar."

seçmelide olsa dersden kalınırsa sınıf tekrarına kalabilirsiniz.
"Bizim dersımız hiç bir etki etmıyor sızın gecıp gecmemenız konusunda sözlüleri girdim" şöyle bir şey demişti ama

"Bizim dersımız hiç bir etki etmıyor sızın gecıp gecmemenız konusunda sözlüleri girdim" şöyle bir şey demişti ama
etki etmesinden kastı ders kredisi olabilir çoğu lisede ingilizce dersi'de seçmeli ama kalınırsa sınıf tekrarına sürükleye bilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı