Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalınan oyların ya da sahtekarlık üzerine artık umursamaz olan insanlar var. Gidip oylarını kullanıyorlardı ama kullandıkları oylar boşuna gidiyor. Ya da yurt dışından her şeyde olduğu gibi ithal insan getiriyorlar. Hem oylarını kullanıyor hem bedava olanaklar hem de maaş bağlıyorlar. Neyse. Gene sinirleniyorum ufaktan.

Eki Görüntüle 381869
Çok doğru.

Sizde haklısınız da hiçbirine oy vermek gelmiyor içimden.
Evet işte tam burda konunun en başına dönüyoruz tekrar. :) Oy kullanmayanların çoğu bu şekilde haklı olarak belkide oy kullanmıyolar ama sonuç üzücü bir tablo oluyor. :)
381871

Her sandığın başında parti yetkilileri bulunmuyor mu? Nasıl çalınıyor bu oylar o zaman?

Kaldı ki 24 Haziran seçimlerinde CHP'li Özel oy çalmanın mümkün olmadığını söylemişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iddiayı ortaya atanlar kendi beceriksizliklerini örtbas etmeye çalışıyor bence.

Son düzenleme:
Her sandığın başında parti yetkilileri bulunmuyor mu? Nasıl çalınıyor bu oylar o zaman?

Kaldı ki 24 Haziran seçimlerinde CHP'li özel oy çalmanın mümkün olmadığını söylemişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iddiayı ortaya atanlar kendi beceriksizliklerini örtbas etmeye çalışıyor bence.

Evet bu oy çalma olaylarını bende hiç anlamıyorum. Gerçekten oluyor mu, bu kadar basitmi diye düşünüyorum. Yani gerçekten çalınıyor mu yoksa iftira mı?

@reptile

Minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı. Bu da o hesap. Twitter'da daha millet oy kullanır iken sanırım bir çuvalı açmışlar onları baş örtülü bacıları. Ne yapıyorlar belli değil.

@Silinen üye

Hangi partiye oy attığınız önemli değil. Bu yaşınıza kadar oy kullandığınız dönemde farklı bir partinin yönetimde olduğunu gördünüz mü?
Yani diğerinin ne yapacağını görmeden bilmeden, bu sonuca varmak enteresan.

@Beytullah Birdal
Geçen seçimde daha çuvalların tamamı belediye otobüsüne konmadan tamamı otobüs şoförü gitmeye çalışıyordu İzmir'de. Nasıl çalınıyor işte buna bir örnek.

381873

Arkadaşlar oy kullanımıyla ilgili galiba yanlışlık yaptım. Şuanda Türkiye genelinde %75 açılmış. Açıldıkları rakamlar değişiyor. Tekrardan kusura bakmayın.

tergdf.png

Ben şahsen çalındığını düşünmüyorum. O kadar güvenlik tedbiri alıyorlar, buna rağmen hâlâ çalındığını iddia edebiliyorlar.

Kaldı ki sandıklar açıldığında oylar iki tutanağa tek tek yazılır. Eğer bu tutanaklar birbirine zıt düşerse oylar ikinci kez sayılır.

Minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı.

Kimsenin bir şey çaldığı yok. Her seçim aynı provokasyonu yapmaktan bıkmadılar. Biz beceriksiziz ondan kaybettik demek yerine bu bahaneyi uydurmak daha kolay tabii ki. Bilmem kaç seçim kaybetmiş bir insan hâlâ o koltukta oturuyorsa cevabını başka yerde aramamak lazım.

Zarfların bulunduğu çuvalları almak öyle kolay mı sanıyorsunuz? Size tavsiyem, gelecek seçimlerde sandık görevlisi olun. O zaman anlarsınız sistemin nasıl işlediğini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı