Kesin bilgi o halde bitti, İyi geceler.İmamoğlu açıklama yaptı. Üstüne basa basa kazandık dedi.
Zaten belliydi. İstedikleri kadar bekletsinler.İmamoğlu açıklama yaptı. Üstüne basa basa kazandık dedi.
Baktım ama nasıl Binali Yıldırım önde diyorlar hala?Zaten belliydi. İstedikleri kadar bekletsinler.
Hayatımda ilk defa bir seçimde çoğunlukta oldum. Çok mutluyum
Bu arada AA verileri girmeye başlamış galiba.
Evet şu an önde gözüküyor fakat hala açılmamış sandık var. Daha veriler girilmedi. Her türlü zaten CHP aldı. Beşiktaş'ı bu kadar bekletmeleri zaten normal değil. Sadece sonucu geciktiriyorlar.Baktım ama nasıl Binali Yıldırım önde diyorlar hala?
Bitince bilgilendirirsen sevinirim ben biraz gidip oyun oynuyayım stresi atmalıyım...Evet şu an önde gözüküyor fakat hala açılmamış sandık var. Daha veriler girilmedi. Her türlü zaten CHP aldı. Beşiktaş'ı bu kadar bekletmeleri zaten normal değil. Sadece sonucu geciktiriyorlar.
Yanlış anlamadıysam Türkiye genelinde verilerin girilmeye başlandığını dediler. Yanlış anlamış olabilirim. Fakat hala İstanbul'u bekletiyorlar.
Galiba başladılar girmeye. Açılan sandık oranı %98.78 idi şimdi %98.79 oldu. Yavaş yavaş sisteme giriyorlar. Büyük ihtimal baya zaman alacak bu iş.Bitince bilgilendirirsen sevinirim ben biraz gidip oyun oynuyayım stresi atmalıyım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.