Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mansur Yavaş'ın koltuğunu sallayacaklar, İstanbul'u da nasıl olduysa AKP'ye kazandırdılar galiba.

Gerçekten sadece %0,01 oy mu açıklanmış? Saçmalık. Aradan kaç saat geçti.

İstanbulu İmamoğlu kazanmış sanırım, şuan ki oylarda önde gözüküyor. Bu saatten sonra da açılan bir oyda değişiklik olacağını zannetmem.

Mansur Yavaş'ın koltuğunu sallayacaklar, İstanbul'u da nasıl olduysa AKP'ye kazandırdılar galiba.
Onu dusurmeye calisirlarsa, CHP karsi cikar. Ha dusururde secim vs yaparsa yine kazanir. Insanlar oyle birseye asla sessiz kalmaz diye dusunuyorum.
İstanbulu İmamoğlu kazanmış sanırım, şuan ki oylarda önde gözüküyor. Bu saatten sonra da açılan bir oyda değişiklik olacağını zannetmem.
Demiroren ajabsi verileri paylasmis. Imamaoğlu ojde fakat AA paylasmiyor.

Siz sadece büyükşehir olarak bakıyorsunuz ama Ankara'nın 22 ilçesi AKP almış 3 tanesini ise CHP. AKP'nin meclis üye sayısı CHP'den fazla olduğu için Yavaş istediğini yapamıyacak. Ama Ankara'yı nasıl aldıkları anlayamadım. 22 ilçeye 3 ilçe.

Gerçekten büyük terbiyesizlik. Yıl olmuş 2019, nasıl oluyor da hâlâ veri akışı sağlanamıyor anlamış değilim. Hadi veri akışı sağlanamıyor, çıkıp kazananı açıklamak bu kadar mı zor? Nedir bu çekememezlik anlamıyorum. Yani kusura bakmayın ama, YSK'nın yaptığına şerefsizlik derler.

Kim kazanırsa kazansın, fakat bu seçimde sözde demokrasimiz tekrar sınıfta kalmıştır.

Siz sadece büyükşehir olarak bakıyorsunuz ama Ankara'nın 22 ilçesi AKP almış 3 tanesini ise CHP. AKP'nin meclis üye sayısı CHP'den fazla olduğu için Yavaş istediğini yapamıyacak. Ama Ankara'yı nasıl aldıkları anlayamadım. 22 ilçeye 3 ilçe.

Bence sadece büyükşehir olarak bakanlar AKP'liler... Sonuçlara baktığımızda bir çok ilde AKP ve CHP'nin başabaş gittiğini görebilirsiniz. Yani AKP seçmeni hiç boşuna sevinmesin giderek güç kaybediyorsunuz ve zincir giderek çözülüyor. Kaptırdığı büyük şehirler de cabası... Bence insanlar artık yenilik istiyor, iş istiyor, huzur istiyor, sadece yol yapıp fabrika ve kurumları satan bir parti istemiyor. Bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı