Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum bunlar kendilerini kandırıyor. Tamamen artık seçim falan bitti. Sonuçlar böyle. Birileri ister kabul etsin, ister etmesin. Ancak konuşurlar.

Şu an kendi kendilerini teselli ediyorlar. Bıraksınlar bu işleri.

Ben bu durumun tadını çıkartıyorum. Tam istediğim gibi sonuç geldi. Bundan iyisi Şam'da kayısı :)

Kesin sonuç bu. Hiç kimse değişmesini beklemesin. Bu kadar net söylüyorum.
Doğru söylüyorsun İmamoğlu her türlü aldı zaten. Ama buunlar hile hurda yapıpta İstanbul'u alırlar diye korkmuyor değilim. Kendi araların da zaten sıkıntı var AKP'nin. :D
Napacaklarını şaşırdı AKP.

Kesin sonuç bu. Hiç kimse değişmesini beklemesin. Bu kadar net söylüyorum
İnş. dediğin gibidir.
Binali Yıldırım nereye gitse bir sıkıntı çıktı adam en sonunda siyaseti bırakıcak.
Aynen şimdide ortada kaldı :D
Klasik olaylar. Kaybedince illa çamura yatacaklar. Nasıl geçen seçimlerde CHP mızıkçılık yaptıysa bu sefer de AKP mızıkçılık yapıyor.

Bu sonuçlar değişmez.
İllaki hiçbiri hemen yenilgiyi kabullenemiyor.

İstanbul için bu zamana kadar iyi şeyler yapıldı deniyor. Peki bu iyi şeyler yapılır iken bazıları cebini doldurmadı mı? Yandaşlar dünyaları götürmedi mi? BU kadar bütçe ile daha iyi şeyler yapılamaz mıydı?

Metro yapıldı vs. Yani metro bir örnek. Yapılması bir lütuf değil gerekliliktir. Yapılmak zorundadır. Ama gelin görün ki biz yaptık hesabına getiriyorlar. Bunu hangi parti hangi yönetim yaparsa yapsın söylerim.

İşini hakkıyla yapacaksın. Benden aldığın parayı yandaşlarına yedirmeyeceksin.

Oy ve itiraz mevzusuna gelince. Ülkede adalet yok. Çünkü yandaş çok. Bakın AA'ya sonuçları bile hemen vermedi. Oysaki kazanılsaydı hemen sonuçlar yandaş medyada çıkardı.

Bana çok iş yapan lazım değil. Paramızı çalıp çırpmayan lazım. Zaten paranın değerini bilen bir yönetim gerekli yatırımları yapar. Hakkın adaletin ne olduğunu bilir. Bu durumda neye ihtiyaç var ise onu yapar.

Klasik olaylar. Kaybedince illa çamura yatacaklar. Nasıl geçen seçimlerde CHP mızıkçılık yaptıysa bu sefer de AKP mızıkçılık yapıyor.

Bu sonuçlar değişmez.
Geçen seçimlerden kastınız 2014 ise 2014'de Ankara'da yine Mansur Yavaş kazanmıştı. Dün İstanbul'da sonuçlar açıklanmadan Binali'nin alel acele "biz kazandık" demesi ve AA'da veri akışının durması gibi olaylar 2014'de Ankara'da yaşanmıştı ve amaçlarına ulaşmışlardı.

Geçen seçimlerden kastınız 2014 ise 2014'de Ankara'da yine Mansur Yavaş kazanmıştı. Dün İstanbul'da sonuçlar açıklanmadan Binali'nin alel acele "biz kazandık" demesi ve AA'da veri akışının durması gibi olaylar 2014'de Ankara'da yaşanmıştı ve amaçlarına ulaşmışlardı.
Bu sefer İmamoğlu baya tedbirli geldi. Yoksa bunlar yine aynı numara ile İstanbul'u alacaktı. Geçen seçimlerde olduğu gibi olacaktı.

Bir ülkede demokrasiye olan güven fazla ise Katılım oranı yüksek olur, demokrasiye güven olmayan bütün ülkelerde katılım oranı düşüktür.

Seçimlerden bahsediyorken tek bir yer için konuşuyor olamam. Genel olarak söylüyorum.

Bu zamana kadar kaybedenin ne zaman yenilgiyi kabullendiği görülmüş ki? İlla bir bahaneleri olacak.

Sandıkların %100 açılmış ve İmamoğlu önde çıkmış. İnstagram da gördüm yine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı