Turkiye'de secimlere katilim orani gayet yuksek aslinda. O konuda bir sorunumuz yok.
Insanlarin vatandaslik gorevinden anladigi 3 senede bir gidip zarf yalamak.
Kardes sen oy verdigin adami takip ettin mi, sozlerinde durdu mu? Adil davrandi mi? Senin ideolojini yerine getirdi mi? Seni temsil etti mi? Sana yalan soyledi mi? Kendisinden once gelenden iyi calisti mi? Sadece secim zamani mi seni hatirladi? Cocuklarina guzel gelecek hazirladi mi? Gucunu iyiye mi kullandi, cebini mi doldurdu? Sen bunlara isyan ettin mi demokratik haklarin cercevesinde?
Bizim millet ne parti manifestosu bilir, ne de ideoloji. Genel baskana bakar, gozu kesiyorsa gidip 2-3 senede bir muhru basar ve vatandaslik gorevini yaptim zanneder.
3 cm sol tarafa muhur basinca iptal olan "vatandaslik gorevi" mi olur?
Ankara avukat tanıdığım var. Bilginin doğruluğundan başta şüphe ettim ama avukat tanıdık bunu daha haber çıkmadan söylemişti. Götüren götürüyor gider ayak.
Ankara avukat tanıdığım var. Bilginin doğruluğundan başta şüphe ettim ama avukat tanıdık bunu daha haber çıkmadan söylemişti. Götüren götürüyor gider ayak.
Ülkeyi yediler yediler bir türlü doymadılar. Ya buraya çok fazla şey yazdım da geri sildim. Bu nasıl bir iş ya?
Umarım haber doğru değildir. Fakat bunlardan her şey beklenir.