Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl bir algı yaratmadır? Her seçim aynı tantana, AKP önde başlıyor sonra azalıyor. Şimdi de Beşiktaş sandıklarının %75'i açılmışken kazandık diye açıklama yapıyor. Sandıkların tamamen açıldığı tüm ilçelerde AKP önde, ne hikmetse açılmamış sandıklarda da hep CHP önde.

Bir de AKP'nin kazandığı ilçelere bakalım.

Hiçbir partiyi tutmuyorum ama bu durum da biraz komik değil mi? Her seçim ayrı bir algı operasyonu, artık midem bulanıyor.

Ortalık karıştı ne olduğunu anlamıyorum şu an. Daha sandıkların %98.78 açıldı. Sonuçlar bu kadar yakınken adam nasıl kazandık diyor?

Bu kadar kıl payı iken durum nasıl emin olabiliyor? Bir türlü anlamadım. Fakat konuşma yaptığına göre büyük ihtimal kazanmıştır. Yoksa konuşma yapmazdı diye düşünüyorum.

Oy girişlerini durdurmuşlar. O yüzden. Baktılar İstanbul elden gidiyor böyle bir çözüm buldular kendilerince. Ama İmamoğlu işin peşini bırakmaz diye düşünüyorum.

Oy girişlerini durdurmuşlar. O yüzden. Baktılar İstanbul elden gidiyor böyle bir çözüm buldular kendilerince. Ama İmamoğlu işin peşini bırakmaz diye düşünüyorum.
Öyle saçma bir şey mi var? Oy durdurmak ne demek? Geçeceğini anlayınca oy durduruluyor mu? Böyle saçma bir şey mi var? Bu Ekrem İmamoğlu niye susuyor onu anlamadım.

Algı yaptıklarını sanmıyorum. AKP kazandı gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…