Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmamoğlu'nun konuşmalarını bile FOX dışında hiçbir kanal yayınlamadı.
AKP'nin kendi sitesin de İmamoğlu öne geçmiş durumda. İnstagramdan bakıyorum da.

Ekrem İmamoğlu öyle bir şey yok diyor. CHP önde diye iddia ediyor. Umarım dediği gibidir. Adam manipülasyon var diyor. Eğer haklıysa iyi olur.

Anlık olarak Binali Yıldırım kazandık konuşmasını yapıyor. YSK sonucu belirliyor ama bu adamlara önceden haber gidiyor. Böyle kritik bir durumdayken oranlar çıkıp da kazandık demezler diye düşünüyorum. 1 saat sonra CHP'nin kazandığı ortaya çıkarsa büyük prestij kaybı olur.

Bu sabaha kadar sürer.
Anlık olarak Binali Yıldırım kazandık konuşmasını yapıyor. YSK sonucu belirliyor ama bu adamlara önceden haber gidiyor. Böyle kritik bir durumdayken oranlar çıkıp da kazandık demezler diye düşünüyorum. 1 saat sonra CHP'nin kazandığı ortaya çıkarsa büyük prestij kaybı olur.
Aynen çok büyük risk olurdu öyle olsa.

Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor kimse 48 saat uyumayacak diyor. Haklarını arayacaklarını düşünüyorum.

AKP ekranları bu da.
381917

Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yapıyor kimse 48 saat uyumayacak diyor. Haklarını arayacaklarını düşünüyorum.
Ya bu muhabbetler her seçimde dönüyor. Sonuç kaybeden taraf 2 gün sonra paşa paşa kabul ediyor.

ATV'de bile yüzdeler değişti şuan 48,7-48,7

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı