Seçmen Sayısı Ve Kullanılan Oy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Binali şu an açıklama yapıyor. Söylediğine göre kazanmış.
Nasıl bu kadar emin olabiliyor? Eğer konuşuyorsa güveniyordur diye düşünüyorum. Büyük ihtimal CHP kaybetti o zaman. Arada çok az fark vardı be. Kötü oldu bu. Fakat hala AKP oyu düşüyor. Umarım kazanmamıştır.

Öyle dedi kendisi. Bakalım ne olacak, merakla bekliyorum.

Nasıl bu kadar emin olabiliyor? Eğer konuşuyorsa güveniyordur diye düşünüyorum. Büyük ihtimal CHP kaybetti o zaman. Arada çok az fark vardı be. Kötü oldu bu. Fakat hala AKP oyu düşüyor. Umarım kazanmamıştır.

Valla o kadar emin konuştu adam. Ortada bir şey olmasa açıklama yapmazdı diye düşünüyorum.

Umarım Ekrem İmamoğlu verdiği bütün sözleri tutar. Yoksa burasını bir daha göremez. Dediği gibi bir belediyecilik yapar inşallah.
Umarım. İstanbul'un hakkını veremezse zaten CHP'nin bir daha İstanbul yüzü görebileceğini sanmıyorum. İstanbul seçmeni bir İzmir seçmeni değil zira. Görüşleri sabit değil İzmir gibi. Kim çalışacaksa o alsın diyenler çoğunlukta bu şehirde. Ben de onlardan biriyim. İmamoğlu güzel şeyler vaat etti, sözünde de durursa sonuna kadar destekleriz ilerideki süreçte.

Aynen. Ama İstanbul'u vermemek için ellerinden geleni yaparlar AKP.

O girişleri durmuş. O yüzden. Yazık oldu.%8.9'u girilmişti. Şimdi durdurmuşlar girişleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı