Sürprizbozan Secret Level nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben açıkçası bi oturuşta bütün bölümleri bitirdim. Çok hoşuma giden bir dizi oldu. En beğendiğim bölümleri Warhammer, PAC-MAN ve Spelunky bölümleri oldu. Honor of Kings ve Concord'un bölümleri de güzeldi ama bu ilk üçü ayrı bir etkileyiciydi. Crossfire bölümünü ise anlamadım. Tamamen vakit kaybı oldu sanki. Hiçbir yere bağlanmadı. Kötüler biz değiliz temalı, garip bir bölümdü.

Siz ne düşünüyorsunuz?

-İzlemediyseniz kesinlikle izleyin.

Ben açıkçası bi oturuşta bütün bölümleri bitirdim. Çok hoşuma giden bir dizi oldu. En beğendiğim bölümleri Warhammer, PAC-MAN ve Spelunky bölümleri oldu. Honor of Kings ve Concord'un bölümleri de güzeldi ama bu ilk üçü ayrı bir etkileyiciydi. Crossfire bölümünü ise anlamadım. Tamamen vakit kaybı oldu sanki. Hiçbir yere bağlanmadı. Kötüler biz değiliz temalı, garip bir bölümdü.

Siz ne düşünüyorsunuz?

-İzlemediyseniz kesinlikle izleyin.
Armored Core bölümü de çok iyiydi. Concord u görünce gülme tuttu güzel bölümdü ama tarihe karıştı. Exodus fena değildi animasyon olarak fakat konu tırttı. Crossfire bence çok iyiydi hikaye bazında Crossfire ın iki tarafı var Blacklist ve BM ikisi de iyi şeyler yaptığını sanan fakat ikiside terörist bazında operasyonlar yapıyor. Biz iyiyiz anlamında onu mesaj veriyorlar aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en çok Unreal Tournament bölümüne bayıldım. Facing world bölümünü yenilenmiş halini görmek çocukluğuma götürdü. :D

Evet, etkileyici bir bölümdü. :)

Concord u görünce gülme tuttu güzel bölümdü ama tarihe karıştı.

Bölüm ve hikaye olarak çok güzeldi aslında. Ben heyecanlandım, "lan nerede bu oyun? İndireyim." dedim ama bir baktım çıktığı gibi iptal etmişler oyunu. :D bilmiyorum artık neler yaşandığını ama yazık olmuş.

CrossFire'ın iki tarafı var blacklist ve BM ikisi de iyi şeyler yaptığını sanan fakat ikisi de terörist bazında operasyonlar yapıyor. Biz iyiyiz anlamında onu mesaj veriyorlar aslında.
İşte bunu biliyor olsaydım o zaman benim için işler değişirdi. Şimdi sizden öğrendim ve biraz daha anlam kazandı bu bölüm. Sıradan, hiç duymamış birisi için hiçbir anlamı olmuyor demek ki.

Evet, etkileyici bir bölümdü. :)

Bölüm ve hikaye olarak çok güzeldi aslında. Ben heyecanlandım, "lan nerede bu oyun? İndireyim." dedim ama bir baktım çıktığı gibi iptal etmişler oyunu. :D bilmiyorum artık neler yaşandığını ama yazık olmuş.

İşte bunu biliyor olsaydım o zaman benim için işler değişirdi. Şimdi sizden öğrendim ve biraz daha anlam kazandı bu bölüm. Sıradan, hiç duymamış birisi için hiçbir anlamı olmuyor demek ki.
Hocam Concord türünden dolayı hor gördü birde bunu Sony yapınca herkes güldü geçti çok iyi hatırlıyorum ilk gün 700 kişi oynuyordu dalga konusu oldu.

Son düzenleme:
2. sezon da onaylanmış diye iddialar var. Harika olur eğer öyleyse.
Onaylandı hocam ek bilgi vereyim Concord un bölümü oyundan sinematik imiş evren için baya sinematik yapılmış oda onlardan biriymiş bazı bölümler Unreal Engine ile kotarılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı