Arkadaşlar Valorant'a girmeye çalıştığımda Secure Boot hatası veriyor. İnternetten baktığımda BIOS modunun UEFI olması gerekiyormuş ama ben BIOS ayarlarından UEFI modunu seçip kapattığımda BIOS ekranında takılı kalıyor. Eski hali olan legacy moduna çekince açılıyor PC. Ne yapmam gerekiyor bilen biri yardımcı olabilir mi?
Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden
Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden
Yapmayı denedim ama kod satırına girmek için e-posta adresimin parolasını istiyor yazdım olmadı olmayınca parolamı değiştirip tekrar denedim tekrardan olmadı galiba benim PC yenileme vaktim gelmiş gibi iyi akşamlar yardımınız için teşekkür ediyorum tekrardan.
Bunu da denedim her şey oldu sadece Windows 11'in kurulu olduğu dosyaları görmedi hiçbir şekilde acaba işi bilen birine yaptırsam daha sağlıklı mı olur?