Çözüldü Secure Boot acılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shumas

Femtopat
Katılım
26 Mart 2025
Mesajlar
12
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1660 S Amd ryzen 3500x 16Gb ram Tuf gamıng 540M
Cinsiyet
Erkek
RAM
16GB
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500x
Arkadaşlar Valorant'a girmeye çalıştığımda Secure Boot hatası veriyor. İnternetten baktığımda BIOS modunun UEFI olması gerekiyormuş ama ben BIOS ayarlarından UEFI modunu seçip kapattığımda BIOS ekranında takılı kalıyor. Eski hali olan legacy moduna çekince açılıyor PC. Ne yapmam gerekiyor bilen biri yardımcı olabilir mi?
 
Rehberi deneyin. Windows MBR olarak kurulmuş. UEFI (GPT) olmalı. Aksi halde Secure Boot açamazsınız.

 
Rehberi deneyin. Windows MBR olarak kurulmuş. UEFI (GPT) olmalı. Aksi halde Secure Boot açamazsınız.


Yapmayı denedim ama kod satırına girmek için e-posta adresimin parolasını istiyor yazdım olmadı olmayınca parolamı değiştirip tekrar denedim tekrardan olmadı galiba benim PC yenileme vaktim gelmiş gibi :( iyi akşamlar yardımınız için teşekkür ediyorum tekrardan.
 
UEFI olarak Windows kurulumu deneyin.

 
Çözüm
tamamdır teşekkür ederim yarın bakacağım

UEFI olarak Windows kurulumu deneyin.


Bunu da denedim her şey oldu sadece Windows 11'in kurulu olduğu dosyaları görmedi hiçbir şekilde acaba işi bilen birine yaptırsam daha sağlıklı mı olur?
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı