rwil4181 Femtopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 Valorant'ta hata aliyorum ve çözümü Secure Boot'u acmak ama BIOS ekraninda Secure Boot ekranini acamiyorum. Not active yaziyor ve hiçbir turlu etkinlesmiyor. Yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim.
Valorant'ta hata aliyorum ve çözümü Secure Boot'u acmak ama BIOS ekraninda Secure Boot ekranini acamiyorum. Not active yaziyor ve hiçbir turlu etkinlesmiyor. Yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim.
KS KS rwil4181 Femtopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #21 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Reis eyvallah ama anlamadigim sekilde kendi kendine cozuldu hepsi. Ama denerim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Reis eyvallah ama anlamadigim sekilde kendi kendine cozuldu hepsi. Ama denerim.