Windows+R Dxdiag orda yazar genellikleBende PC degil laptop oldugu icin anakart modelini hiçbir kaynakta bulamadim ne yapayim?
hepsi buWindows+r DxDiag orada yazar genellaha hepsi bu.
Asus Tuf Gaming F16Hangi marka Laptopunuz?
Teşekkürler hocamhepsi bu
Asus Tuf Gaming F16
Hepsi bu.
ASUS TUF Gaming F16.
boot menusunde sadece bu üç menü var baska bir sey yokTeşekkürler hocam
Biostan
Advanced sekmesine git.
Oradan Boot sekmesine gir.
“Launch CSM” veya “CSM Support” seçeneğini bul.
Varsayılan genelde Enabled olur.
Onu Disabled yap
Sistem diskin UEFI olması gerekiyor. Eğer SSD MBR tipinde ise Secure Boot açılmaz.yeni bir windows kurmalısın,kurulum ekranında bilgisayarınızı onarın seçeneğine tıklaboot menusunde sadece bu üç menü var baska bir sey yok
Hocam bir usbniz varsa windows 11 isosunu rufus ile aktarın kuruluma atıcaktır ordan attığım mesajlara bakarak gidebilirsinizona nerden baka bilirim?
Buradan bakabilirsinizSistem diskin UEFI olması gerekiyor. Eğer SSD MBR tipinde ise Secure Boot açılmaz.yeni bir windows kurmalısın,kurulum ekranında bilgisayarınızı onarın seçeneğine tıkla
Diskpart
Ssdin tek ise select disk 1 diyin
Clean(bu komut verileri temizler)
Convert gpt deyince yeni windows kurulumuna geçebilirsiniz
Hocam bir usbniz varsa Windows 11 ISO'sunu Rufus ile aktarın kuruluma atacaktır oradan attığım mesajlara bakarak gidebilirsiniz.
Buradan bakabilirsiniz.
Valorant'ta hata aliyorum ve çözümü Secure Boot'u acmak ama BIOS ekraninda Secure Boot ekranini acamiyorum. Not active yaziyor ve hiçbir turlu etkinlesmiyor. Yardimlariniz icin simdiden teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.