RayerShade
Decapat
Merhabalar. Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant oynamak için Secure Boot açtım MSI Click BIOS 5 var. Secure Boot'u açınca bilgisayar açılmıyor siyah ekranda kalıyor.
Deneyeceğim sağolun.Hocam bios resetleyin banada dün aynı sorun olmuştu clear cmos u kısa devre yaptırdım anakartttan bios sıfırlandı bilgisayar ekranı geldi İnternete yazın çok konu var bios sıfırlamaya ilgili
Hocam BIOS resetleyin bana da dün aynı sorun olmuştu clear CMOS'u kısa devre yaptırdım anakartttan BIOS sıfırlandı bilgisayar ekranı geldi internete yazın çok konu var BIOS sıfırlamaya ilgili.
nasıl kapatıcam ekran siyah hiçbirşeye giremiyorumkiSorun şu bana da oldu secure boot açılınca takılı olan harddisk/ssd görünmüyor dolayısıyla sisteme girilmiyor.Siz deneyin size de olursa tekrar kapatarak girebilirsiniz.
Bende de aynı sorun var nasıl çözmüştünüz acabaSorun şu bana da oldu secure boot açılınca takılı olan harddisk/ssd görünmüyor dolayısıyla sisteme girilmiyor.Siz deneyin size de olursa tekrar kapatarak girebilirsiniz.
Bende de aynı sorun var nasıl çözmüştünüz acabaSorun şu bana da oldu secure boot açılınca takılı olan harddisk/ssd görünmüyor dolayısıyla sisteme girilmiyor.Siz deneyin size de olursa tekrar kapatarak girebilirsiniz.
İkisini de yaptım ancak çözülmediYa BIOS güncellemişler ya da BIOS'u resetlemişler.
Merhaba. Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant oynamak için Secure Boot açtım MSI Click BIOS 5 var. Secure Boot'u açınca bilgisayar açılmıyor siyah ekranda kalıyor.
BIOS Flashback.Na.
Nasıl BIOS'u guncellettin ekran gelmeden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.