Secure Boot açınca BIOS açılmıyor

Ademsh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ
Arkadaşlar merhaba. Sisteme W11 yüklemiştik ve Valorant-FACEIT gibi ulgulamaları açmak için TPM2.0 ve Secure Boot istiyor. Bende BIOS'a girip Secure Boot açtım F10 yapıp çıktım normalde Pro series şeklinde açılıyordu ama şimdi modern MSI logosu ile açılıyor ve PC yeniden başlatıp BIOS'a girmeye çalışsam bile o logo gelip Windows açılıyor.
Anakart- MSI H110M Pro VD.
(Del, F8, F2, F11) tuşlarını denedim hiçbiri açmadı normalde del tuşu ile açılıyordu.

Dosya Ekleri

• 1549408613.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu deneyip Fast Boot açıksa kapatın.

Hocam teşekkür ederim oldu simdi bir sorumdaha olacaktı TPM 2.0 açtım ama hala sistemde TPM bulanamıyor hatası alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1548.jpeg
    537,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1549.jpeg
    469,2 KB · Görüntüleme: 36
Hocam teşekkür ederim oldu simdi bir sorumdaha olacaktı TPM 2.0 açtım ama hala sistemde TPM bulanamıyor hatası alıyorum.
Altta da no security device found yazıyor. TPMe sahip olduğuuza emin misiniz?

Altta da no Security device found yazıyor. TP'me sahip olduğuuza emin misiniz?

O bir kere değişti bir şeyler yazdı böyle uzun uzun sonra kaydetim çıktım yine bu hale geldi bende bilmiyorum ama W11 çalıştığına göre TPM 2.0 var herhalde.

Altta da no Security device found yazıyor. TP'me sahip olduğuuza emin misiniz?

Hocam araştırdım TPM2.0 destekleyen anakartlarda benim H110M anakartım desteklediğini gördüm yani var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…