M mrsll1 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 225 25 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Secure Boot açtım ve goruntu gelmiyor.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #2 mrsll1 dedi: Arkadaşlar Secure Boot açtım ve goruntu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlayın. Artı 0 Eksi
mrsll1 dedi: Arkadaşlar Secure Boot açtım ve goruntu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlayın.
KS KS M mrsll1 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 225 25 Nisan 2022 #3 Dyrothbrk dedi: BIOS sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Nasil yapicam o isi bilgisayarim zarar gorur mu Icindeki dosyalar falan Artı 0 Eksi
Dyrothbrk dedi: BIOS sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Nasil yapicam o isi bilgisayarim zarar gorur mu Icindeki dosyalar falan
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2022 #4 mrsll1 dedi: Nasil yapacağım o isi bilgisayarim zarar gorur mu? Icindeki dosyalar falan Genişletmek için tıkla... Dosyalara zarar gelmez Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izleyerek yapabilirsin. Artı 0 Eksi
mrsll1 dedi: Nasil yapacağım o isi bilgisayarim zarar gorur mu? Icindeki dosyalar falan Genişletmek için tıkla... Dosyalara zarar gelmez Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izleyerek yapabilirsin.
norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #5 CSM'i açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS M mrsll1 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 225 25 Nisan 2022 #6 norven dedi: CSM'i açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran komple gelmmiyor klavye calsmiyor falan Artı 0 Eksi
norven dedi: CSM'i açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran komple gelmmiyor klavye calsmiyor falan
norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #7 mrsll1 dedi: Ekran komple gelmmiyor klavye calsmiyor falan Genişletmek için tıkla... Anakart logosuda mı gelmiyor? Artı 0 Eksi
mrsll1 dedi: Ekran komple gelmmiyor klavye calsmiyor falan Genişletmek için tıkla... Anakart logosuda mı gelmiyor?
KS KS M mrsll1 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 225 25 Nisan 2022 #8 norven dedi: Anakart logosuda mı gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Aynen mrsll1 dedi: Aynen Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi bios sifirlamayi denicem bakalim olcak mi Artı 0 Eksi
norven dedi: Anakart logosuda mı gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Aynen mrsll1 dedi: Aynen Genişletmek için tıkla... Arkadasin dedigi gibi bios sifirlamayi denicem bakalim olcak mi
norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #9 mrsll1 dedi: Aynen Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum görmem lazım, video atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #10 BIOS pilini takıp çıkar, sıfırlanır, öyle bir dene. Olmazsa artık anakarta ne ettiniz bilemiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
BIOS pilini takıp çıkar, sıfırlanır, öyle bir dene. Olmazsa artık anakarta ne ettiniz bilemiyorum maalesef.