laptop kullanıyorum modeli x550vx asus sürüm 1.0Anakart marka modelini belirtir misiniz?
Laptop kullanıyorum modeli X550VX ASUS sürüm 1.0
kusura bakmayın yazmayı unutmuşum windows 10 da sorun yoktu windows 11e geçince bu sorun başladı şuan windows 11 deyimHangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sanırım sorun CSM'den kaynaklı.
Çözüldü: Anakartta CSM nedir?
Sistem siparişi vermiştik ve anakart B450M-A idi. Ama az önce baktımda B450M-A/CSM olmuş anakart. Bu ikisi arasındaki fark nedir? CSM'nin olayı nedir?www.technopat.net
csm 'yi kapatabilirim ama legacy diye bir ayar göremedim tehlikeli değilse ekran görüntüsü AtabilirimCSM ve Legacy kapatın.
Load Factory Default Security Keys açın.
Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum Windows 10 da sorun yoktu Windows 11'e geçince bu sorun başladı şu an Windows 11 deyim.
CSM'yi kapatabilirim ama legacy diye bir ayar göremedim tehlikeli değilse ekran görüntüsü atabilirim.
CSM kapalıysa Legacy de kapalıdır. Secure boot ile ilgili load keys tarzında bir seçenek olması lazım. Onu etkinleştirin.kusura bakmayın yazmayı unutmuşum windows 10 da sorun yoktu windows 11e geçince bu sorun başladı şuan windows 11 deyim
csm 'yi kapatabilirim ama legacy diye bir ayar göremedim tehlikeli değilse ekran görüntüsü Atabilirim
Şu anda csmyi kapatıp tekrar biosu açtım legacy USB support diye bir seçenek var enabled halde. load keys diye bir seçenek bulamadım.CSM kapalıysa Legacy de kapalıdır. Secure boot ile ilgili load keys tarzında bir seçenek olması lazım. Onu etkinleştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.