Çözüldü Secure Boot ayarı olduğu nerden öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreNoir

Kilopat
Merhaba, kardeşim FACEIT girecekti ama bugün Secure Boot ve TPM 2.0 zorunluluğu gelmiş, kendi bilgisayarımda açtım ama kardeşimin bilgisayarı eski CMOS Setup Utility yazan bir BIOS kullanıyor. Bu bilgisayarda Secure Boot açabilir miyiz veya FACEIT girmemizin başka bir yolu var mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 29
FACEIT Windows 10 desteğini sonlandıracaktı tarihi geçmiş olabilir ona da bir bakın.
W10 destek Tarihi geçen gün bitti galiba ama ben hala diğer Windows 10 bilgisayarımdan oyuna girebiliyorum bu bilgisayardanda bu sabaha kadar girebiliyordum akşam çıkış yapıp tekrar girdiğimizde bu sorunla karşılaştık

Anakartta Secure Boot özelliği yokmuş maalesef.
Anladım, gece gece bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim 🙏

Son düzenleme:
Merhaba, kardeşim FACEIT girecekti ama bugün Secure Boot ve TPM 2.0 zorunluluğu gelmiş, kendi bilgisayarımda açtım ama kardeşimin bilgisayarı eski CMOS Setup Utility yazan bir BIOS kullanıyor. Bu bilgisayarda Secure Boot açabilir miyiz veya FACEIT girmemizin başka bir yolu var mı?
Sanırım Gigabyte anakart. UEFI'li olabilir (EFI 1.10'lu) ama olsa da sonuç değişmeyecek ki? Hiçbir şeyi desteklemiyor oynamak için gereken. Yeni PC almak zorundasınız maalesef.

Na anakarta takılabilen fx yada phenom x4 x6 işlemcilerle cs2 nin pek te oynanabileceği söylenemez zaten. Vadesi çoktan dolmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı