Resim yok, Secure Boot CSM'yi kapatınca çıkar genelde.
Resim ekleyememişim pardon, şimdi ekledim. Secure kısmı bu şekilde, ne yaptıysam bulamadım. Daha önceden oynayabiliyordum valorant, hatta yine aynı hatayı almıştım ve buradan bir şekilde açmıştım ama nasıl olduğunu maalesef hatırlamıyorum.Cihazınızda Secure Boot olmayabilir, olsa da UEFI Modu açmanız gerekebilir.
Cihazınız UEFI mi? (Legacy Support) kapalı mı?Resim ekleyememişim pardon, şimdi ekledim. Secure kısmı bu şekilde, ne yaptıysam bulamadım. Daha önceden oynayabiliyordum valorant, hatta yine aynı hatayı almıştım ve buradan bir şekilde açmıştım ama nasıl olduğunu maalesef hatırlamıyorum.
Cihazınız UEFI mi? (Legacy Support) kapalı mı?
Tam olarak sisteminizi bilmiyorum, o nedenle Boot veya Advanced bölümlerinde olabilir.Cihaz UEFI hatta yanlışlıkla BIOS'tan UEFI'yi legacy yaptım diye BIOS pilini söküp taktım ekran gittiği için. Legacy Support'a nereden bakabilirim?
Tam olarak sisteminizi bilmiyorum, o nedenle Boot veya Advanced bölümlerinde olabilir.
USB support o.Şu an Legacy USB Support enabled olarak görünüyor. Kapatmam mı gerekiyor acaba? Bir de sorunun bununla alakası ne tam olarak anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.