Arkadaşlar Windows 11'de Valorant için TPM 2.0 hatası alıyordum Secure Boot falan açtım PC'yi yeniden başlatınca PC çalışıyor ekran gelmiyor ekran kartının ışığı reset atıp duruyormuş gibi yanıp yanıp sönüyor. Anakart mi kitlenmiş? Çünkü BIOS pilini çıkartıp 5 6 dakika bekledim, tam 3 kere ama düzelmedi ekran gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Windows 11'de Valorant için TPM 2.0 hatası alıyordum Secure Boot falan açtım PC'yi yeniden başlatınca PC çalışıyor ekran gelmiyor ekran kartının ışığı reset atıp duruyormuş gibi yanıp yanıp sönüyor. Anakart mi kitlenmiş? Çünkü BIOS pilini çıkartıp 5 6 dakika bekledim, tam 3 kere ama düzelmedi ekran gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Hocam anakarttan bios resetleyin derken ben sadece bios pilini çıkarıp denedim aynı zamanda jbat pinleri ile hard reset yöntemini biliyorum o pinler de benim anakartımda yok (a320mS2h) CMOS dediğiniz kısa devre eğer benim bahsettiğim pinler ise onlar yok maalesef o yüzden kısa devre yapamıyorum
Hocam anakarttan BIOS resetleyin derken ben sadece BIOS pilini çıkarıp denedim aynı zamanda jbat pinleri ile hard reset yöntemini biliyorum o pinler de benim anakartımda yok (A320MS2H) CMOS dediğiniz kısa devre eğer benim bahsettiğim pinler ise onlar yok maalesef o yüzden kısa devre yapamıyorum.
Ne demek hocam ben teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğiniz için. Yarın servisle iletişime geçicez artık saat 3 oldu yarın dershaneye gidecem denemediğim bios sıfırlama yöntemi kalmadı...