Secure Boot sürekli devre dışı kalıyor

Unruhen

Femtopat
Daha fazla  
Selam. BIOS'a girip Secure Boot'u enabled durumuna getirmeme rağmen sistem bilgisinden kontrol ettiğimde devre dışı olduğunu görüyorum. CSM'i kapatıp tekrar denedim fakat sorunum devam ediyor. Bu yüzden Valorant'a giriş yapamıyorum VAN9003 hatasıyla karşılaşıyorum. Forum ve internette bulduğum çözüm yollarını denedim fakat sorunum devam ediyor. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim, iyi günler dilerim🙂
Intel Core i711700F.
Gigabyte H510M.
32 GB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 3060.
Windows 11.

Selam. BIOS'a girip Secure Boot'u enabled durumuna getirmeme rağmen sistem bilgisinden kontrol ettiğimde devre dışı olduğunu görüyorum. CSM'i kapatıp tekrar denedim fakat sorunum devam ediyor. Bu yüzden Valorant'a giriş yapamıyorum VAN9003 hatasıyla karşılaşıyorum. Forum ve internette bulduğum çözüm yollarını denedim fakat sorunum devam ediyor. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim, iyi günler dilerim🙂
Intel Core i711700F.
Gigabyte H510M.
32 GB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 3060.
Windows 11.

BIOS'tan CSM kapalı şekilde tekrardan siz devre dışı yapın orada da etkin olmasına rağmen devre dışı gözüküyordu bende kapatıp açıldı bilgisayar sonradan tekrar girdim etkinleştirdim ve etkin olarak gözüküyor şu anda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı