Secure Boot Verification failure hatası

Neekoli

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Her yolu denedim fakat resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Birçoğunuz TPM 2.0 veya secure Boost açmayı dene diyeceksiniz. Her yolu denedim ikisini de açtım CSM'i kapattım bir şeyler denedim yine olmadı. En son format attım olmuştur diyerek girdim çok şaşırdım yine olmadı. Sorun Windows 11'de diye düşündüm Windows 10'a geçtim girdim diyerek bir baktım yine aynı hata. Kaynak anakart oldugundan kesindim artık. BIOS'u kasa içindeki pilden çıkartmadan sıfırlayabiliyor muyuz? Son kez onu deneyeceğim o da olmazsa kasayı satıp yeni PC alma fikrindeyim. Ben bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

1707253101113.png

Merhaba. Her yolu denedim fakat resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Birçoğunuz TPM 2.0 veya secure Boost açmayı dene diyeceksiniz. Her yolu denedim ikisini de açtım CSM'i kapattım bir şeyler denedim yine olmadı. En son format attım olmuştur diyerek girdim çok şaşırdım yine olmadı. Sorun Windows 11'de diye düşündüm Windows 10'a geçtim girdim diyerek bir baktım yine aynı hata. Kaynak anakart oldugundan kesindim artık. BIOS'u kasa içindeki pilden çıkartmadan sıfırlayabiliyor muyuz? Son kez onu deneyeceğim o da olmazsa kasayı satıp yeni PC alma fikrindeyim. Ben bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 2109265

Kardeşim Secure Boot ve TPM hatası Windows 11 sürümlerinde alinir. Eğer Windows 10 kullanıyorsan hile açıp yakalanmadiysan Vanguard veya anti cheat (yapayzeka) tarafindan otomatik olarak şüpheli olarak işaretlenir kisitlanirsin kullanıp banlanmadiysan tebrik ederim çözüme gelirsek önce anakart üzerinde BIOS pili bulunur onu çıkarıp BIOS'u sıfırlayıp güncelleme yapıyorsun eksiksiz olarak sonraki işlem ağ adresi değişmek yani modemini yenileyip giriyorsun sorunsuz şekilde TPM veya Secure Boot'u aktif etmene böylelikle gerek kalmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı