Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 27 Mayıs 2021 #41 Adam TR'de mi?
61LoRd16 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2021 #42 333365 dedi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sedat Peker için yakalama kararı çıkarttı. SON DAKİKA HABERİ: Sedat Peker hakkında yakalama kararı | NTV Haber SON DAKİKA HABERİ: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Sedat Peker hakkında yurt dışında firari olması sebebiyle yakalama kararı çıkarıldı. www.ntv.com.tr Genişletmek için tıkla... BOoOoOş diye kulaklarım çınlıyor şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
333365 dedi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sedat Peker için yakalama kararı çıkarttı. SON DAKİKA HABERİ: Sedat Peker hakkında yakalama kararı | NTV Haber SON DAKİKA HABERİ: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Sedat Peker hakkında yurt dışında firari olması sebebiyle yakalama kararı çıkarıldı. www.ntv.com.tr Genişletmek için tıkla... BOoOoOş diye kulaklarım çınlıyor şu an.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 27 Mayıs 2021 #43 Buraya 1 ay önce Sedat Peker hayranıyım yazsam linç yerdim. Şimdi Sedat Peker'i sevmiyorum desem linç yerim ah bu popüler kültürün köleleri. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Buraya 1 ay önce Sedat Peker hayranıyım yazsam linç yerdim. Şimdi Sedat Peker'i sevmiyorum desem linç yerim ah bu popüler kültürün köleleri.
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #44 Devlet bu adamı yakalamakla uğraşmayacak.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.570 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Mayıs 2021 #45 fatihterim dedi: Dolar uçmasa bari yine. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fatihterim dedi: Dolar uçmasa bari yine. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #46 Mum yatsıya kalmadan sönmüş.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 27 Mayıs 2021 #47 bedirhank_14 dedi: Buraya 1 ay önce Sedat Peker hayranıyım yazsam linç yerdim. Şimdi Sedat Peker'i sevmiyorum desem linç yerim ah bu popüler kültürün köleleri. Genişletmek için tıkla... Popüler kültür değil, siyaset deniyor buna. 15 yaşındaki çocuk babasından iki kelime öğrenmiş, her yere aynı cümleyi yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
bedirhank_14 dedi: Buraya 1 ay önce Sedat Peker hayranıyım yazsam linç yerdim. Şimdi Sedat Peker'i sevmiyorum desem linç yerim ah bu popüler kültürün köleleri. Genişletmek için tıkla... Popüler kültür değil, siyaset deniyor buna. 15 yaşındaki çocuk babasından iki kelime öğrenmiş, her yere aynı cümleyi yazıyor.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 27 Mayıs 2021 #48 Türkiye de iç savaş çıkacak.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 27 Mayıs 2021 #49 Yumak dedi: Popüler kültür değil, siyaset deniyor buna. 15 yaşındaki çocuk babasından iki kelime öğrenmiş, her yere aynı cümleyi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Burnuma 16 yaşında babasından PC alması için ağlayan ona buna sataşan başkaları ne düşünürse onu düşünen çocuk kokusu geldi.
Yumak dedi: Popüler kültür değil, siyaset deniyor buna. 15 yaşındaki çocuk babasından iki kelime öğrenmiş, her yere aynı cümleyi yazıyor. Genişletmek için tıkla... Burnuma 16 yaşında babasından PC alması için ağlayan ona buna sataşan başkaları ne düşünürse onu düşünen çocuk kokusu geldi.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 27 Mayıs 2021 #50 bedirhank_14 dedi: Burnuma 16 yaşında babasından PC alması için ağlayan ona buna sataşan başkaları ne düşünürse onu düşünen çocuk kokusu geldi. Genişletmek için tıkla... Karşında 20sine 1 ay kalmış 2 sınıf tıp öğrencisi var senin gibi birini bekleme karşında. Bir gün tanışırsak kimin çocuk olduğunu anlarsın.
bedirhank_14 dedi: Burnuma 16 yaşında babasından PC alması için ağlayan ona buna sataşan başkaları ne düşünürse onu düşünen çocuk kokusu geldi. Genişletmek için tıkla... Karşında 20sine 1 ay kalmış 2 sınıf tıp öğrencisi var senin gibi birini bekleme karşında. Bir gün tanışırsak kimin çocuk olduğunu anlarsın.