Seduna Gamer Series Blade Mood alınır mı?

Bütçe
1500 TL

Mert İzgi

Hectopat
Daha fazla  
Bayağı uzun süredir oyuncu koltuğu araştırıyorum ve bütçem 1500 TL.
Seduna Gamer Series Blade Mood diye bir koltuk gördüm, sizce alınabilir mi? Önerisi olan yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tam bir fiyat performans. Uzunluğu gayet güzel(1.85'im), kilolu olanlar için yeterince geniş ama biraz terleme sorunu var yaz aylarında. Bence fiyatına göre kaçırılmaması gerekiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200922_173315.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 748
Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Hala kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz hala? rahatlığı nasıl ve arkaya doğru yaslanıyor mu? Bazı yerlerde ayakları paslı geliyor yazmışlar sizde de öyle mi? Teşekkür ederim.

Bende de bu koltuktan var. Gayet memnunum 2 aydır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Koltuğun sadece kolları hoşuma gitmiyor o kadar konfor iyi. Paslı ayak gelmedi.

hocam geriye gelen sandalyelere gıcık oluyorum rahat edemiyorum. 90 derece benim için ideal sizce almalı mıyım?
@@ExpentoLeviosa

Dimdik şekilde kullanabiliyorsunuz zaten. Ki çoğu oyuncu dimdik oturur. Geriye yatabilmesi sadece bir avantaj. Yalnız bir problem var koltuk oturma derinliği biraz fazla. Ufak tefek biriyseniz oturduğunuzda ayaklarınızın altına bir ayak desteği almakta fayda var.

P

Peki hocam sorun çıkardı mı şimdilerde sana.

Almayı düşünüyorumda yerel bir satıcıdan sıfır olarak 950 TL'ye anlaştım sence alınır mı?

P

Peki hocam sorun çıkardı mı şimdilerde sana.

Almayı düşünüyorumda yerel bir satıcıdan sıfır olarak 950 TL'ye anlaştım sence alınır mı?

Aldıysanız tavsiye eder misiniz? Ben de almayı düşünüyorum.

600 daha koyup hawk fab almak daha mantıklı sanki.

@ExpentoLeviosa hortlattım biraz kusura bakmayın, tavsiye ediyor musunuz?

Aldıysanız tavsiye eder misiniz? Ben de almayı düşünüyorum.

600 daha koyup hawk fab almak daha mantıklı sanki.

@ExpentoLeviosa hortlattım biraz kusura bakmayın, tavsiye ediyor musunuz?
Hala aktif olarak kullanmaktayım. Hiçbir deformasyon hasar olmadı. Fakat ben olsam kumaşlara yönelirdim. Ve üzerinizde tshirt yokken arkaya dayanırsanız suni deriye yapışırsınız bu sıcaklarda. Oturma yeri çok sert sadece bu kısımdan biraz sorun yarattı ama alışıyor insan. Oturma derinliğini kendi fiziksel özelliklerinizle ölçüp karşılaştırın. Çok ufak tefekseniz içinde kaybolabiliyorsunuz bazen.

Arkaya yaslanınca sağlam hissettiriyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…