Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Hala kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz hala? rahatlığı nasıl ve arkaya doğru yaslanıyor mu? Bazı yerlerde ayakları paslı geliyor yazmışlar sizde de öyle mi? Teşekkür ederim.Ben 1 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tam bir fiyat performans. Uzunluğu gayet güzel(1.85'im), kilolu olanlar için yeterince geniş ama biraz terleme sorunu var yaz aylarında. Bence fiyatına göre kaçırılmaması gerekiyor.
Ben 1 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tam bir fiyat performans. Uzunluğu gayet güzel(1.85'im), kilolu olanlar için yeterince geniş ama biraz terleme sorunu var yaz aylarında. Bence fiyatına göre kaçırılmaması gerekiyor.
Ben 1 2 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum. Tam bir fiyat performans. Uzunluğu gayet güzel(1.85'im), kilolu olanlar için yeterince geniş ama biraz terleme sorunu var yaz aylarında. Bence fiyatına göre kaçırılmaması gerekiyor.
P
Peki hocam sorun çıkardı mı şimdilerde sana.
Almayı düşünüyorumda yerel bir satıcıdan sıfır olarak 950 TL'ye anlaştım sence alınır mı?
Hala aktif olarak kullanmaktayım. Hiçbir deformasyon hasar olmadı. Fakat ben olsam kumaşlara yönelirdim. Ve üzerinizde tshirt yokken arkaya dayanırsanız suni deriye yapışırsınız bu sıcaklarda. Oturma yeri çok sert sadece bu kısımdan biraz sorun yarattı ama alışıyor insan. Oturma derinliğini kendi fiziksel özelliklerinizle ölçüp karşılaştırın. Çok ufak tefekseniz içinde kaybolabiliyorsunuz bazen.Aldıysanız tavsiye eder misiniz? Ben de almayı düşünüyorum.
600 daha koyup hawk fab almak daha mantıklı sanki.
@ExpentoLeviosa hortlattım biraz kusura bakmayın, tavsiye ediyor musunuz?
Hala aktif olarak kullanmaktayım. Hiçbir deformasyon hasar olmadı. Fakat ben olsam kumaşlara yönelirdim. Ve üzerinizde tshirt yokken arkaya dayanırsanız suni deriye yapışırsınız bu sıcaklarda. Oturma yeri çok sert sadece bu kısımdan biraz sorun yarattı ama alışıyor insan. Oturma derinliğini kendi fiziksel özelliklerinizle ölçüp karşılaştırın. Çok ufak tefekseniz içinde kaybolabiliyorsunuz bazen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.