Seduna Thunder Pro vs Woldex M4 vs Raven Pro

tlablghn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Koltukları araştırdım, 3 koltuk arasında kaldım. Forumlarda ofis koltuğu öneriliyor genelde ama YouTube oyuncu koltuğu tavsiye ediliyor fakat çoğu YouTubera güvenmiyorum. İyice işi influncerlağa döktüler. Aranızda bu koltukları kullanan arkadaşlar var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Kullanan birinden tavsiye almam daha iyi olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

IMG_6417.png
IMG_6416.png
IMG_6384.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. Koltukları araştırdım, 3 koltuk arasında kaldım. Forumlarda ofis koltuğu öneriliyor genelde ama YouTube oyuncu koltuğu tavsiye ediliyor fakat çoğu youtubera güvenmiyorum. İyice işi influncerlağa döktüler. Aranızda bu koltukları kullanan arkadaşlar var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Kullanan birinden tavsiye almam daha iyi olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2051141Eki Görüntüle 2051142Eki Görüntüle 2051143

Bence bilinmeyen böyle markaları görmeden almayın, çünkü; boyutları çok küçük gelebilir.

Thunder Pro modelini 3 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Daha önce Thunder Pro ile alakalı açılmış bir konuya verdiğim cevabı bırakıyorum buraya. Konu da şu bu arada.
Hala kullanıyorum. Arkadaki plastik bel desteği kırıldı ve böylesi çok daha iyi oldu açıkçası. En başından hiç koymasalar olurmuş. Onun dışında koltuk(minderinden bahsediyorum) çok rahat, dirseklerinizi koyduğunuz kolçaklar çok rahat. Bir alt modeli kardeşimde var mesela onun kolçak kısımları direkt plastik sanırım yani Pro modelindeki gibi süngerle doldurmamışlar o yüzden çok daha sert ve biraz rahatsız ediyor ama Pro modelinde bu problem yok. Kafa desteği fena değil ve deri olmadığı için terletme yapmıyor. Şu an fiyatı ve muadili ürünler hakkında bir fikrim yok ama hala f/p sayılabilecek bir klasmanda ise kesinlikle alınabilir bir model.

Thunder Pro modelini 3 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Daha önce Thunder Pro ile alakalı açılmış bir konuya verdiğim cevabı bırakıyorum buraya. Konu da şu bu arada.
Hocam 183-87 kiloyum koltukta rahat pozisyonda oturabilir miyim ya da koltuğu yatar pozisyonda rahat kulllanıp arkamı yaslanıp film dizi vs izleyebilir miyim? Arkasındaki file deforme oluyor vs gibi okudum bi kaç yerde yaşadınız mı? Çok düşünerek almak zorundayım sonuçta kolay kazanabildiğim bi miktar değil bütçemin çoğuyla sistem topladım bu fiyatlara alınılabilecek en f/p ürün diyebilir miyiz gaming koltuk yerine tercih edilmeli mi? Teşekkürler şimdiden

Bence bilinmeyen böyle markaları görmeden almayın, çünkü; boyutları çok küçük gelebilir.
Hocam Xracingle görüştüm boyumu kilomu söyledim şöyle bi reels bırakıyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam xracingle görüştüm boyumu kilomu söyledim şöyle bir Reels bırakıyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam adamın ensesi boşluğa düşüyor bu da rahatsız ediyor. Boy ve kilonuz nedir?

Hocam 183-87 kiloyum koltukta rahat pozisyonda oturabilir miyim ya da koltuğu yatar pozisyonda rahat kulllanıp arkamı yaslanıp film dizi vs izleyebilir miyim? Arkasındaki file deforme oluyor vs gibi okudum bi kaç yerde yaşadınız mı? Çok düşünerek almak zorundayım sonuçta kolay kazanabildiğim bir miktar değil bütçemin çoğuyla sistem topladım bu fiyatlara alınılabilecek en f/p ürün diyebilir miyiz gaming koltuk yerine tercih edilmeli mi? Teşekkürler şimdiden.
Benim boyum da 181 ama 60 kiloyum tabi. Bende hiç file deformasyonu olmadı. Koltuk geriye doğru yeterince yatırılabiliyor. Şu videoda 40. saniyeden sonra geriye yatırıldığı kadar yatıyor yaklaşık. Genelde dik kullanıyorum ama bir şey izlemek isterseniz de geriye yaslayabilirsiniz. Düşecek veya kırılacak gibi bir his olmuyor içinizde. Kullanılan plastik oldukça kaliteli olduğunu belli ediyor. Oyuncu koltuğu yerine o fiyat bandında bence evet gayet tercih edilebilir.
Çok olmamış zaten en son yazalı ve hala aynı yani. Hatta geçenlerde şu koltuğu denedim ev eşyası bakmaya çıktığımda ve Seduna baya iyi yani buna kıyasla. Minderi daha rahat, kolçakları çok daha rahat diğerinin Seduna'nın bir alt modelinde bahsettiğim sert kolçak problemi vardı yine. Thunder Pro'nun bence tek eksisi bel desteğinin zayıf olması. Seduna oyuncu koltukları da üretiyor gidip onlara da bakılabilir daha iyi bel desteği olan ürünler için.
Bilmiyorum burada karşılaştırdığım oyuncu koltuğu ne kadar iyi ama fiyat olarak baktığınızda yine o kalitede ürünler gelecekse bence Thunder Pro almak çok mantıklı. Keza ben bu sandalyeyi ilk alırken aradığım en önemli özellik rahat bir minder ikincisi de baş-boyun desteğiydi. Boyun desteği zaten yukarı aşağı hareket ettirilebiliyor hatta kendiniz bir yastık alıp bağlamak da yapılabilecekler arasında eğer yetersiz gelirse. Koltuğun minderi ise aşırı rahat.

Benim boyum da 181 ama 60 kiloyum tabi. Bende hiç file deformasyonu olmadı. Koltuk geriye doğru yeterince yatırılabiliyor. Şu videoda 40. saniyeden sonra geriye yatırıldığı kadar yatıyor yaklaşık. Genelde dik kullanıyorum ama bir şey izlemek isterseniz de geriye yaslayabilirsiniz. Düşecek veya kırılacak gibi bir his olmuyor içinizde. Kullanılan plastik oldukça kaliteli olduğunu belli ediyor. Oyuncu koltuğu yerine o fiyat bandında bence evet gayet tercih edilebilir.

Bilmiyorum burada karşılaştırdığım oyuncu koltuğu ne kadar iyi ama fiyat olarak baktığınızda yine o kalitede ürünler gelecekse bence Thunder Pro almak çok mantıklı. Keza ben bu sandalyeyi ilk alırken aradığım en önemli özellik rahat bir minder ikincisi de baş-boyun desteğiydi. Boyun desteği zaten yukarı aşağı hareket ettirilebiliyor hatta kendiniz bir yastık alıp bağlamak da yapılabilecekler arasında eğer yetersiz gelirse. Koltuğun minderi ise aşırı rahat.
Hocam çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için benim için de önemli olan noktaydı acaba arkaya yaslanınca bir şey olacak mı korkusu bu cevabınız çok yeterli oldu benim için, YouTube'da baktığımda o kadar kötülüyorlar ki ofis sandalyelerini oyuncu koltuğu alın vs paranızı çöpe atarsınız diye ama sanırım firmalarla anlaşmaları yüzünden böyle konuşuyorlar, belki de 1000-2000 liralık ofis sandalyeleri için de diyor olabilirler benim anladığım şu oldu ama 3500 liralık oyuncu koltuğu vs 3500 liralık bir ofis sandalyesinde konfor ve dayanıklılık açısından ofis sandalyesi tercih edilmesi daha mantıklı gibi çünkü oyuncu koltuğunu aldıktan 2-3 ay sonra perte çıkaran kişi sayısı çok kullandıkları malzeme bayağı kötü olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı