Seed olmayan Torrent dosyasını indirme

Bir kaç aktif küresel "Seeder" bulunabiliyor aslında ama linkleri baya bir liste tutuyor. Buradan paylaşmak da yasaktır büyük ihtimal. Torrent aktif tutulmadığı için ne yazık ki bu sorun devamlı yaşanabiliyor.
 
Eski torrentlerin inmemesini anlarım da True Detective gibi popüler dizinin 3 sezonunu 2 gündür indiremedim %34 takılı kaldı ilerlemiyor. Sayamayacağım kadar çok tracker var nafile. Bunun çözümü nedir?
 
@Ne4rlast 3 yıl oldu benim üyelik biteli, Seedr yaşıyor ama hâlâ, istiyorsan üyelik alabilirsin.
Bende size mail attım az önce, 3 sene önce yazdığınıza dikkat etmemişim. Bende Avatar filmini arıyorum, aslında torrenti mevcut ama özellikle framestor release'ini arıyorum, bunamıyorum. Ne CHD, ne Framestor. Çok ilginç. Filmin tam adı

Avatar.2009.Bluray.1080p.DTSMA.x264.dxva-FraMeSToR (23GB)

Yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.
 
Merhaba,
Konuyla ilgili aynı sorun bende de var.
Çok eski torrent dosyalarında çuvalladığı oluyor sitenin, korsan oyun vesaire değilse özel mesaj olarak magnet linkini gönderebilirsiniz, ya da e-posta üzerinden torrent dosyasını atabilirsiniz.
Merhaba,
Konuyla ilgili aynı sorun bende de var. Bana da yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
 
Merhaba,
Konuyla ilgili aynı sorun bende de var.

Merhaba,
Konuyla ilgili aynı sorun bende de var. Bana da yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.
Seed eden yoksa sen dosyayı indiremezsin bu kadar basit. Başka torrent dosyaları indiği halde inmiyorsa belli ki seed eden yok ve torrent ölmüş demektir. Türk milleti indirip seed etmek yerine direkt sildiği için normaldir. Torrent indirdikten sonra seed edeceksin. Bu işin raconu budur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı