S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 19 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar steamde Seen oyununa girerken bu hatayı alıyorum nedeni ne olabilir? bazen çıkıp tekrar girince normal hata vermeden giriyor.
Arkadaşlar steamde Seen oyununa girerken bu hatayı alıyorum nedeni ne olabilir? bazen çıkıp tekrar girince normal hata vermeden giriyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Ocak 2021 #2 - Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. - Directx'inizi güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS S4lihh Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 322 19 Ocak 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: - Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. - Directx'inizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüm güncel. DirectX güncel mi bilmiyorum ama DxDiag'da DirectX sürümü: DirectX 12 yazıyor. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: - Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. - Directx'inizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüm güncel. DirectX güncel mi bilmiyorum ama DxDiag'da DirectX sürümü: DirectX 12 yazıyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Ocak 2021 #4 S4lihh dedi: Ekran kartı sürücüm güncel. DirectX güncel mi bilmiyorum ama DxDiag'da DirectX sürümü: DirectX 12 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hata verdiği DLL dosyasını bulup sil ve şunu kurmayı dene. DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net Artı 0 Eksi
S4lihh dedi: Ekran kartı sürücüm güncel. DirectX güncel mi bilmiyorum ama DxDiag'da DirectX sürümü: DirectX 12 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hata verdiği DLL dosyasını bulup sil ve şunu kurmayı dene. DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net