Segotep Brave W1 kasa alınır mı?

Tam modeli "segotep BN750W"

Hocam merhaba bende şimdi sistem diziyorum elimde Palit RTX 3080 Ti gamingpro modeli var bu kasa bayağı ucuz B650 Micro ATX anakart almayi dusunuyorum R5 9600X ya da 9700X işlemci alacagim duruma gore 240'da sivi sogutma alirim yani bu kasadaki PSU yeterli olur mu acaba ve kalitesi iyi mi sorun yaşadınız mı?

Hocam merhaba bende şimdi sistem diziyorum elimde Palit RTX 3080 Ti gamingpro modeli var bu kasa bayağı ucuz B650 Micro ATX anakart almayi dusunuyorum R5 9600X ya da 9700X işlemci alacagim duruma gore 240'da sivi sogutma alirim yani bu kasadaki PSU yeterli olur mu acaba ve kalitesi iyi mi sorun yaşadınız mı?

Kasadaki PSU yeterli oluyor. 7700X ve RX 9070 XT ekran kartıyla ağır testlerde bile sorun çıkartmadı. Hatta 560W ekran kartı spike attığında bile kapatmadı kendisini. Malzeme kalitesi üzmez.

Hocam cok teşekkürler sizi de tuttum bende aliyorum o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Abdullah kasadan PSU'dan yüzeysel bahsediyor. Segotep'in B tier PSU'ları üzmez. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Aldığınızda ilk testte sağlam benchmark yapmayı unutmayın. Müşterilerimden birinde PSU arızalı çıkmıştı. Çok düşük ihtimallede olsa PSU'lar arızalı çıkabiliyor.

@atar1993 hocam bende seneye yaza kadar PC toplamayı planlıyorum. Şu an için bir fikrim var ve bu sagotep Brave W1 750W kasayı düşünüyorum. Sistemde Sapphire Pulse 9070XT işlemci olarak eğer aralarındaki fark çok değilse Ryzen 7 7800x3D alacağım ya da Ryzen 7 9700X. Anakart ASUS B650mr RAM'i ilk 16 GB Patriot Viper alacağım sonra birkaç aya tekrar 32 GB yapacağım. SSD 500 başlayıp 1TB yapacağım ve bu sisteme hava soğutma takacağım. Bu kasa uygun mudur kart 320mm.

@atar1993 hocam bende seneye yaza kadar PC toplamayı planlıyorum. Şu an için bir fikrim var ve bu sagotep Brave W1 750W kasayı düşünüyorum. Sistemde Sapphire Pulse 9070XT işlemci olarak eğer aralarındaki fark çok değilse Ryzen 7 7800x3D alacağım ya da Ryzen 7 9700X. Anakart ASUS B650mr RAM'i ilk 16 GB Patriot Viper alacağım sonra birkaç aya tekrar 32 GB yapacağım. SSD 500 başlayıp 1TB yapacağım ve bu sisteme hava soğutma takacağım. Bu kasa uygun mudur kart 320mm.

32 cm ekran kartı sığmaz (Sığar ama hava almaz). Ekteki linkteki ekran kartı tam sınır ölçü olarak sığıyor. Hatta takabilmem içinde ön camıda sökmem gerekti bu ekran kartını takmak için. Max 30 cm sığdırabileceğinizi düşünerek ekran kartı seçin. Ön camı söküp yerleştirildiğinde 1 Cm'ye yakın bir boşluk kalıyor ama hiç nefes almayacak kadar dar bir alan bırakmak halen mantıklı değil. Daha küçük bir ekran kartı takmanızı öneririm.

Hocam kart olarak bu da sanırım kasa belki değişebilirim. Kasaya Max 4500TL ayırmayı düşünüyorum PSU'la beraber. Sizce ne yapayım kart olarak da tam belli değil seneye yaz alacağım için o zaman en uygun fiyatlıyı düşüneceğim şu an Gigabyte 288mm ama o zaman ne olur diye bilmiyorum alabileceğim Max'ta Pulse olduğu için Max'ı söyledim 320mm diye.

Hocam kart olarak bu da sanırım kasa belki değişebilirim. Kasaya Max 4500TL ayırmayı düşünüyorum PSU'la beraber. Sizce ne yapayım kart olarak da tam belli değil seneye yaz alacağım için o zaman en uygun fiyatlıyı düşüneceğim şu an Gigabyte 288mm ama o zaman ne olur diye bilmiyorum alabileceğim Max'ta Pulse olduğu için Max'ı söyledim 320mm diye.

Seneye kadar çok fazla opsiyon ortaya çıkar. Bu sebeple ekran kartına sonra vakit ayırmak daha makul. Ayrıca kasanın içinde gelen PSU 12VHPR ile besleme yapabilirken diğer ekran kartlarında da 2 tane 8 pin besleme yapabiliyor. 3 tane 8 pinli bir ekran kartı falan alırsanız soket yetersizliğide yaşayabilirsiniz. Ona göre tercih yapmayı unutmayın.

Seneye kadar çok fazla opsiyon ortaya çıkar. Bu sebeple ekran kartına sonra vakit ayırmak daha makul. Ayrıca kasanın içinde gelen PSU 12vhpr ile besleme yapabilirken diğer ekran kartlarında da 2 tane 8 pin besleme yapabiliyor. 3 tane 8 pinli bir ekran kartı falan alırsanız soket yetersizliğide yaşayabilirsiniz. Ona göre tercih yapmayı unutmayın.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı