Segway F2 II vs F2 Pro

  • Konuyu başlatan H4mz4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 102

H4mz4

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2022
Mesajlar
200
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060
Ryzen 5 5500
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcı - Öğrenci
Yaklaşık 1.5 senedir F2 pro sahibiyim. Bugün baktım 650km yol yapmışım toplamda. Genellikle iş amaçlı kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir teknik hata ve arızayla karşılaşmadım bugüne kadar. Hafif katlaması kolay süspansiyonu yetersiz ama çok ağır değilseniz ve bozuk yollarda kullanmayacaksanız çok önemli değil. En büyük 2 sıkıntısı batarya ve hız. Hız 25km kilidini açamıyorsunuz garanti dışında kalıyor, açsanızda max 32kmh yapıyor bunun için garantiden çıkarmaya değmez cihazı. Batarya sorunuda şu şekilde; ben 85 kiloyum genellikle düz yollarda kullanıyorum ve fren olarak motor freni kullandığım için bataryaya katkı sağlıyorum ama yinede şu ana kadar 30km menzilin üzerine maalesef çıkamadım. Eğer ki uzun menzilli ve hız gerektirecek durumlarda kullanacaksanız ( Trafik içerisinde falan) Onvo gibi cihazları tavsiye ederim.
 
Yaklaşık 1.5 senedir F2 Pro sahibiyim. Bugün baktım 650km yol yapmışım toplamda. Genellikle iş amaçlı kullanıyorum ve çok memnunum. Herhangi bir teknik hata ve arızayla karşılaşmadım bugüne kadar. Hafif katlaması kolay süspansiyonu yetersiz ama çok ağır değilseniz ve bozuk yollarda kullanmayacaksanız çok önemli değil. En büyük 2 sıkıntısı batarya ve hız. Hız 25km kilidini açamıyorsunuz garanti dışında kalıyor, açsanızda Max 32kmh yapıyor bunun için garantiden çıkarmaya değmez cihazı. Batarya sorunuda şu şekilde; ben 85 kiloyum genellikle düz yollarda kullanıyorum ve fren olarak motor freni kullandığım için bataryaya katkı sağlıyorum ama yine de şu ana kadar 30km menzilin üzerine maalesef çıkamadım. Eğer ki uzun menzilli ve hız gerektirecek durumlarda kullanacaksanız ( trafik içerisinde falan) Onvo gibi cihazları tavsiye ederim.

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim sizin de dediğiniz gibi F2Pro'da menziz sorunu yaşayan çok olmuş F2ıı bu şubat ayında piyasaya sürülmüş araştırdığımda sizce hangisini almalıyım. F2ıı 800 watt yani 100watt fark var hissettirmez herhalde aradaki 100 farkı.
 
Cihazı kullanmadığım için o konuda bir yorum yapmak istemiyorum. 900watt bile bir yokuş gördüğü zaman çıkmakta zorlanıyor. Ne amaçlı kullanacaksınız bu çok önemli?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı