Segway ZT 3 Pro mu Onvo RX 4 mu?

iVaynaXZ

Femtopat
Daha fazla  
Segway ZT 3 Pro 1.2K km'de 37 k'ya ikinci el mi alayim Onvo RX 4 veya 5 35k'ya ikinci el mi alayim?
Yoksa direkt sifir Onvo RX 4 mu alayim 41'e?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka rx 5 in bayagi problemi var diyorlar dampersiz asla sürülmez falan dediler bana ama

Çok bir problemi yokmuş aslında daha hızlı gittiği için gidon sallıyor o yüzden de damper lazımmış taktırılır sıkıntı yok. Daha güçlü olmasını istiyorum sağa sola gideceğim yokuş fazla yaşadığım yerde.

Çok bir problemi yokmuş aslında daha hızlı gittiği için gidon sallıyor o yüzden de damper lazımmış taktırılır sıkıntı yok. Daha güçlü olmasını istiyorum sağa sola gideceğim yokuş fazla yaşadığım yerde.
Motor freni yok rx 5 te bilgin olsun

Hocam hayırlı olsun ürünün gelince deneyimlerini paylaşır mısın? Bu sıralar benim de alasım var RX5 ile arasında kaldım.

Ürün 5. gunde on motor sorun cikardi serviste muhtemelen iade etmeye calisip dualtron popular almaya calisacagim 60kmde sorun çıkardı malzeme kalitesi fena değildi scooterdan memnundum ama cok csbuk sorun çıkardı kronik sag elcik kopuk geliyor.

Son düzenleme:
Motor freni yok rx 5 te bilgin olsun

Ürün 5. gunde on motor sorun cikardi serviste muhtemelen iade etmeye calisip dualtron popular almaya calisacagim 60kmde sorun çıkardı malzeme kalitesi fena değildi scooterdan memnundum ama cok csbuk sorun çıkardı kronik sag elcik kopuk geliyor.

Geçmiş olsun hocam bende bir süredir araştırıyordum çok fazla şikayet olduğu için vazgeçmiştim. Umarım sizin yaşadığınız sıkıntı kısa sürede çözülür. Dualtron fiyat olarak biraz daha pahalı fakat daha kaliteli olduğunu duydum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı