Şehidin var Türkiye!

Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
İzmir'in Seferihisar ilçesinde, gittikleri ihbarda üç sivil polis memuruna ateş açılmıştı ve yaralanan üç sivil polis memurundan birisi olan Mehmet Tozun, 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Hastanede tedavi görmekte olan Tozun, 16 gün sonra tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. 🇹🇷

Seferisar'da oturan birisi olarak bu haberi ilk duyduğumda umarım polislere bir şey olmamıştır diyordum, maalesef birisi hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı versin.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, gittikleri ihbarda üç sivil polis memuruna ateş açılmıştı ve yaralanan üç sivil polis memurundan birisi olan Mehmet Tozun, 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Hastanede tedavi görmekte olan Tozun, 16 gün sonra tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Allah Rahmet Eylesin. Şu bir gerçek polisler devlet temin etmesine rağmen genelde çelik yelek giymiyorlar. Ve ihbara gittiklerinde kapıyı komşu kapısı çalar gibi çalıyorlar. Amerikan polisi gibi herkes sert bir tavır koysa kimse böyle şeylere kalkışamaz. Polisin vur yetkisi de kısıtlı.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun, vatan sağolsun.

İzmir'in seferihisar ilçesinde, gittikleri ihbarda üç sivil polis memuruna ateş açılmıştı ve yaralanan üç sivil polis memurundan birisi olan Mehmet tozun, 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Hastanede tedavi görmekte olan tozun, 16 gün sonra tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun.

Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine Allah sabır versin. Başımız sağ olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı