Şehir dışı ikinci el alışveriş nasıl yapılır?

Primearc

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
1.489
Makaleler
3
Çözümler
13
Yer
Matrix
Alacağım ürün sadece bir kişi de var. Zar zor buldum onu da. Türkiye de satışı olmayan bir ürün. Amazon'dan da çok pahalıya geliyor. İkinci el almam şart. Arkadaş şehir dışında. Komisyon karşılığı parayı havuza koyabileceğim, kargo geldiğinde de havuzdan satıcıya paranın aktarılacağı bir sistem var mı? Sahibinden'de falan var, ama satıcının şirket olması gerekiyormuş. Önceden parayı vermek de istemiyorum anlayacağınız gibi. Satıcı da parayı sonra almak istemez. Ne yapabilirim bu konuda?
 
Alacağım ürün sadece bir kişi de var. Zar zor buldum onu da. Türkiye de satışı olmayan bir ürün. Amazon'dan da çok pahalıya geliyor. İkinci el almam şart. Arkadaş şehir dışında. Komisyon karşılığı parayı havuza koyabileceğim, kargo geldiğinde de havuzdan satıcıya paranın aktarılacağı bir sistem var mı? Hepsiburada'da falan var, ama satıcının şirket olması gerekiyormuş. Önceden parayı vermek de istemiyorum anlayacağınız gibi. Satıcı da parayı sonra almak istemez. Ne yapabilirim bu konuda?

Letgo, sahibinden, dolap.
 
Merhabalar;
Bana göre ürünü görmeden incelemeden il dışından almak çok riskli.
Hele de Letgo gibi bir yerden.
Bir çok kere Letgo'dan alışveriş yaptım. Fiyatı uygun olan ve yüz yüze ürünü görerek aldım.
Ola ki üründe sıkıntı oldu. Ürün istediğiniz gibi çıkmadı. Ne olacak?
Satıcı sattığı ürünün arkasında duracak mı? Garanti yok hiçbir şey yok.
 
Kargocu gelince bekletip, bilgisayarı açıp cihazı bilgisayarıma bağlayacağım. Ürün Wi-fi kartı. Yüksek menzilli bir şey. Harddisk gibi arıza çıkartacak bir ürün değil. Çevredeki ağları algılıyorsa bir sıkıntı yoktur. 1 dk sürer zaten test etmem.
@Sony_Ericsson
 
Kargocu gelince bekletip, bilgisayarı açıp cihazı bilgisayarıma bağlayacağım. Ürün Wi-Fi kartı. Yüksek menzilli bir şey. Hard disk gibi arıza çıkartacak bir ürün değil. Çevredeki ağları algılıyorsa bir sıkıntı yoktur. 1 dk sürer zaten test etmem.
@Sony_Ericsson

Anladım.
İnşallah istediğiniz gibi olur hocam 🙂
İyi alışverişler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı