Şehir içi bisiklet önerisi

emirbabus

Centipat
Daha fazla  
Şehir içi kullanabileceğim çok pahalı olmayan lastikleri çok ince olmayan bir bisiklet almayı düşünüyorum, önerisi olan var mi?

Genel olarak marka model öneriniz var ise süper olur bisikletten çok anlamıyorum çünkü.

Bianchi, Mosso, Bisan gibi markalar uzun ömürlü sağlam markalardır zaten Bisan ile Mosso'lar aynı fabrikadan çıkar fakat Mosso'lar Bisan'lara kıyasla daha uygundur Bianchi ise hem çok sağlamdır hem de uzun ömürlüdür hele ki çelik kadrolular ölümsüzdür bende 25 yıllık Bianchi var hala orijinal parçaları ile tıkır tıkır çalışıyor.

Şehir içi kullanabileceğim çok pahalı olmayan lastikleri çok ince olmayan bir bisiklet almayı düşünüyorum, önerisi olan var mi?

Hocam genel bir araştırmanızı yapın daha sonra 2. el sitelerine bakın mutlaka bisikletler 2. elden çok uyguna gelebiliyor. Birkaç ay önce 2. elden bir Bianchi bisiklet buldum adam 1500 TL'ye satıyordu gittim kontrol ettim önemli yerlerini sonra satın aldım, bir de bisikletçiye götürdüm hava falan vurdurayım bir baksın diye, adam bana 3000 TL vereyim bunu direk bana sat dedi :D sonra sordum ne iş falan o da anlattı 2. elden böyle bisikletler kaçmaz dedi. Sonuç olarak güzel marka sağlam bisiklet görürseniz yapıştırın.

Bianchi, Mosso, Bisan gibi markalar uzun ömürlü sağlam markalardır zaten Bisan ile Mosso'lar aynı fabrikadan çıkar fakat Mosso'lar Bisan'lara kıyasla daha uygundur Bianchi ise hem çok sağlamdır hem de uzun ömürlüdür hele ki çelik kadrolular ölümsüzdür bende 25 yıllık Bianchi var hala orijinal parçaları ile tıkır tıkır çalışıyor.

Bunların arasından model öneriniz var mıdır hocam?

Hocam genel bir araştırmanızı yapın daha sonra 2. el sitelerine bakın mutlaka bisikletler 2. elden çok uyguna gelebiliyor.

Bir bakayım hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00