M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Cities Skylines gibi sehir insa etme icerigi barindiran ve Civilization gibi(ama dahi basiti) politikalar belirledigimiz, komsu sehir/ulkelerle iliskilerimizi ayarladigimiz bir oyun var mi? Bahsettigime yakin icerigi olan oyun onerilerinize acigim.
Cities Skylines gibi sehir insa etme icerigi barindiran ve Civilization gibi(ama dahi basiti) politikalar belirledigimiz, komsu sehir/ulkelerle iliskilerimizi ayarladigimiz bir oyun var mi? Bahsettigime yakin icerigi olan oyun onerilerinize acigim.
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Frostpunk'a göz atabilirsiniz, Steam'de halihazırda indirimde olmakla birlikte Epic Games üzerinde de çok uygun bir fiyata sahip.
Frostpunk'a göz atabilirsiniz, Steam'de halihazırda indirimde olmakla birlikte Epic Games üzerinde de çok uygun bir fiyata sahip.
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 iWaxie dedi: Frostpunk'a göz atabilirsiniz, Steam'de halihazırda indirimde olmakla birlikte Epic Games üzerinde de çok uygun bir fiyata sahip. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim hocm.
iWaxie dedi: Frostpunk'a göz atabilirsiniz, Steam'de halihazırda indirimde olmakla birlikte Epic Games üzerinde de çok uygun bir fiyata sahip. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim hocm.
Enesdeep Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B650 Gaming Plus - Amd Ryzen 7 7800x3D - Colorful RTX 4080 BattleAxe - GSkill Trident Z Neo 6000Mhz CL30 2x16 32GB - Asus Rog Ryujin III 360 ARGB Sıvı Soğutucu - BenQ ZOWIE XL2566K 360Hz Monitör - 2Tb 7500/6500 M.2ssd Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 Anno serisi başı çeker hem hükumet similasyonlu )
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 Enesdeep dedi: Anno serisi başı çeker hem hükumet similasyonlu ) Genişletmek için tıkla... Cok sayida oyunu var hocam, yandaki sayilar oyunun gectigi yili belirtiyor diye dusunuyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz?
Enesdeep dedi: Anno serisi başı çeker hem hükumet similasyonlu ) Genişletmek için tıkla... Cok sayida oyunu var hocam, yandaki sayilar oyunun gectigi yili belirtiyor diye dusunuyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz?
Enesdeep Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B650 Gaming Plus - Amd Ryzen 7 7800x3D - Colorful RTX 4080 BattleAxe - GSkill Trident Z Neo 6000Mhz CL30 2x16 32GB - Asus Rog Ryujin III 360 ARGB Sıvı Soğutucu - BenQ ZOWIE XL2566K 360Hz Monitör - 2Tb 7500/6500 M.2ssd Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #6 mergen_t dedi: Cok sayida oyunu var hocam, yandaki sayilar oyunun gectigi yili belirtiyor diye dusunuyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben eskileri sevmiyorum ama reality açısından daha verimli yeni geçen yıllar da iyi Tropico da efso 2 sini dene
mergen_t dedi: Cok sayida oyunu var hocam, yandaki sayilar oyunun gectigi yili belirtiyor diye dusunuyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Ben eskileri sevmiyorum ama reality açısından daha verimli yeni geçen yıllar da iyi Tropico da efso 2 sini dene
M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 Enesdeep dedi: Ben eskileri sevmiyorum ama reality açısından daha verimli yeni geçen yıllar da iyi Tropico da efso 2 sini dene Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim hocam.
Enesdeep dedi: Ben eskileri sevmiyorum ama reality açısından daha verimli yeni geçen yıllar da iyi Tropico da efso 2 sini dene Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim hocam.