Cities Skylines gibi sehir insa etme icerigi barindiran ve Civilization gibi(ama dahi basiti) politikalar belirledigimiz, komsu sehir/ulkelerle iliskilerimizi ayarladigimiz bir oyun var mi? Bahsettigime yakin icerigi olan oyun onerilerinize acigim.
Tesekkur ederim hocm.Frostpunk'a göz atabilirsiniz, Steam'de halihazırda indirimde olmakla birlikte Epic Games üzerinde de çok uygun bir fiyata sahip.
Cok sayida oyunu var hocam, yandaki sayilar oyunun gectigi yili belirtiyor diye dusunuyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz?Anno serisi başı çeker hem hükumet similasyonlu)
Ben eskileri sevmiyorum ama reality açısından daha verimli yeni geçen yıllar da iyiCok sayida oyunu var hocam, yandaki sayilar oyunun gectigi yili belirtiyor diye dusunuyorum. Hangilerini tavsiye edersiniz?
Tesekkur ederim hocam.Ben eskileri sevmiyorum ama reality açısından daha verimli yeni geçen yıllar da iyi
Tropico da efso 2 sini dene
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.