Şehir ve uzun yol için nasıl ve ne kadarlık bisiklet alınmalı?

Büyüyen

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü)
i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop)
Öncelik iyi sosyaller.
Edirne'de okuyorum, burada otobüslerin mesafesi kısa olması, pahalı olması ve yolların genelde düz olması gibi etkenlerden dolayı bisiklet almayı düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum normalde, uzun tatillerde oraya götürüp de sürebilirim. Sorun şu ki ben yaklaşık 4-5 senedir bisiklet sürmüyorum ve bisiklet hakkında hiçbir fikrim yok. Çocuklukta bir bisikletim vardı sürer geri dönerdim, donanımdır markadır türdür fikrim yok. Fiyatlarını da çok bilmiyorum ama orta segment bir bisiklet istiyorum.
Ayrıca sonradan uzun yol yapmak istersem veya başka etkenlerden dolayı elektrikli bisiklet önerir misiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Önemi var mı bilmiyorum ama boyum 189 kilom 96.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelik iyi sosyaller.
Edirne'de okuyorum, burada otobüslerin mesafesi kısa olması, pahalı olması ve yolların genelde düz olması gibi etkenlerden dolayı bisiklet almayı düşünüyorum. İstanbul'da yaşıyorum normalde, uzun tatillerde oraya götürüp de sürebilirim. Sorun şu ki ben yaklaşık 4-5 senedir bisiklet sürmüyorum ve bisiklet hakkında hiçbir fikrim yok. Çocuklukta bir bisikletim vardı sürer geri dönerdim, donanımdır markadır türdür fikrim yok. Fiyatlarını da çok bilmiyorum ama orta segment bir bisiklet istiyorum.
Ayrıca sonradan uzun yol yapmak istersem veya başka etkenlerden dolayı elektrikli bisiklet önerir misiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Önemi var mı bilmiyorum ama boyum 189 kilom 96.
Elektrikli bisikletlerin motorları güçlü olmuyor eğer illa elektrikli bisiklet istiyorum diyorsan elektrikli bisiklet dönüşüm kiti alıp bisikletini elektrikli yapabilirsin.
56 Kadro modelini al.

Elektrikli bisikletlerin motorları güçlü olmuyor eğer illa elektrikli bisiklet istiyorum diyorsan elektrikli bisiklet dönüşüm kiti alıp bisikletini elektrikli yapabilirsin.
56 Kadro modelini al.
Hocam moderatör başlığı şehir bisikleti olarak değiştirmiş, çoğunlukla şehirde sürcem ama illa ki toprakdır, çukurdur vs. oluyor ondan dolayı dağ bisikleti (veya o tarz, dediğim gibi tam bilmiyorum) alıyım diyorum. Ne dersiniz?

Hocam moderatör başlığı şehir bisikleti olarak değiştirmiş, çoğunlukla şehirde süreceğim ama illaki toprakdır, çukurdur vs. oluyor ondan dolayı dağ bisikleti (veya o tarz, dediğim gibi tam bilmiyorum) alayım diyorum. Ne dersiniz?

Hafif topraklı bir yerse almana gerek yok dağ bisikleti sana sadece ağırlık yapar ama köy tarzı bir yerse yolları taşlı bozuk falansa dağ bisikleti alabilirsin.
Bu bisikleti 52 Kadro olarak al.

Hafif topraklı bir yerse almana gerek yok dağ bisikleti sana sadece ağırlık yapar ama köy tarzı bir yerse yolları taşlı bozuk falansa dağ bisikleti alabilirsin.
Teşekkürler hocam, bu arada doğum gününüz kutlu olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı