Devlet bedelli diye bir hak sunuyor. O yüzden bedelli yapanlarda suç bulamazsın.Bedelli diye tutturanlar, sizin ödeyeceğiniz bedeli el kadar aslan parçası ödedi. Konu gayet açık.
Devlet bedelli diye bir hak sunuyor. O yüzden bedelli yapanlarda suç bulamazsın.Bedelli diye tutturanlar, sizin ödeyeceğiniz bedeli el kadar aslan parçası ödedi. Konu gayet açık.
Çocuk asker miydi? Annesi asker miydi? Yani sıfatlarını sayardım da yeri değil, bunun küçücük bebeğin ve annesinin ölümüyle ne alakası var? Boş konuşma yürü.Bedelli diye tutturanlar, sizin ödeyeceğiniz bedeli el kadar aslan parçası ödedi. Konu gayet açık.
Bedelli yapmak isteyenlere laf etmedim! Cümleyi anlayacak kapasiten olduğunu düşünüyorum.Bedelli diye tutturanlar, sizin ödeyeceğiniz bedeli el kadar aslan parçası ödedi.
@DeadFrozen
Bedelli yapmak isteyenlere laf etmedim! Cümleyi anlayacak kapasiten olduğunu düşünüyorum.
@Klenaerjx bedelli yapmak isteyenlere lafım yok, lütfen cümleyi kavradıktan sonra yorum atın.
@ForAnAngeL ben suçlular demedim ki
@The Böbrek Mafyası işte bunlar küçücük bebekten vatan istiyorlar, bana bunları savunmaya kalkma. Bedelli yapanlara da laf etmedim, ödeyecekleri en büyük bedeli, bu aslan parçasının ödediğini söyledim!
@MisafirTerliği34 fazla merak iyi değildirAma İnşAllah yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.