Şehit Mustafa bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu açan arkadaşa ne cevaplar verirdim ama neyse. Ufacık çocuğun ölümünü bu tarz konulara alet etmeyin, birazcık adam olun.

Parası olan yapar kardeşim bu kadar basit, ben 12 ay askerlik yapsam kaybım 48.000₺'den fazla olacak neden gideyim? Vatan mı kurtulacak ben gidince, gece 3-5 nöbeti üstüne sabah iştiması ve çevre temizliğiyle geçecek askerlik. 12 Ay böyle geçireceğime veririm parasını üstüne çalışıp para kazanırım.

@DeadFrozen
Bedelli diye tutturanlar, sizin ödeyeceğiniz bedeli el kadar aslan parçası ödedi.
Bedelli yapmak isteyenlere laf etmedim! Cümleyi anlayacak kapasiten olduğunu düşünüyorum.
@Klenaerjx bedelli yapmak isteyenlere lafım yok, lütfen cümleyi kavradıktan sonra yorum atın.
@ForAnAngeL ben suçlular demedim ki :dikkatli:
@The Böbrek Mafyası işte bunlar küçücük bebekten vatan istiyorlar, bana bunları savunmaya kalkma. Bedelli yapanlara da laf etmedim, ödeyecekleri en büyük bedeli, bu aslan parçasının ödediğini söyledim!

Son düzenleme:
@DeadFrozen

Bedelli yapmak isteyenlere laf etmedim! Cümleyi anlayacak kapasiten olduğunu düşünüyorum.
@Klenaerjx bedelli yapmak isteyenlere lafım yok, lütfen cümleyi kavradıktan sonra yorum atın.
@ForAnAngeL ben suçlular demedim ki :dikkatli:
@The Böbrek Mafyası işte bunlar küçücük bebekten vatan istiyorlar, bana bunları savunmaya kalkma. Bedelli yapanlara da laf etmedim, ödeyecekleri en büyük bedeli, bu aslan parçasının ödediğini söyledim!

Siz askerlik yaptınız mı? Merak ettiğim için sordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı