Şehitlere söven kişiye ne yapmalıyım?

Hristiyanlık vs. çok saçma geliyor. Ama herkesin dini kendine. Saygım sonsuz. Bunlar insanlığın önüne geçmemeli. Bizi ayırmamalı, bölmemeli.

Kuran'da geçen bir din ve peygamberi saçma geliyorsa o zaman İslamiyet de mi saçma oluyor? Tam anlamadım burayı.
 
Tepki çekmek için yapıyorlar. Oyunlarda susturma özelliği olduğu için toxiclik yaptığında sen hemen susturma, onun oyunu sabote ederken daha fazla eğlenmesine yardım etmen için senin özel kabul ettiğin dini ve milli değerlerine küfür ediyor. Özel olarak bilet açman yeterli. Riot bu tür kişilere ağır cezalar veriyor.
 
İsa'yı diğer peygamberlerden sırf üstün görmeleri ve İncil'in değiştirildiğini bile bile iman etmeleri saçma demek istedim. Saçma denilmesi doğru olur mu bilemem ama bana göre mantıksız anlamında söylemek istedim kral.
Kuran'da geçen bir din ve peygamberi saçma geliyorsa o zaman İslamiyet de mi saçma oluyor? Tam anlamadım burayı.
 
Sövünce ne oluyor? Hayatında bir baltaya sap olamayacak, henüz ekonomik özgürlüğünü bile kazanamamış, bilgisayar bağımlısı lavuğun teki askerin değerini anlayabilir mi sence? Anlayamaz. Ama küfür edebilir mi? Edebilir. O zaman bırak etsin. En iyi yaptığı şey o zaten hayatında. Tabii bu dediğiniz gerçek hayatta olsaydı buruna sağlam bir yumruk her şeyi çözerdi. Ama oyun sonuçta.
 
Bu derece söven biri salak değilse kendi telefon numarasını paylaşmaz. Onların amacı genelde başkasının numarasını verip, o numaranın sahibini suçsuz yere zor durumda bırakmak. Numaranın sahibi muhtemelen sevmedikleri biri veya kavgalılar.

İlla istiyorsan Cimer üzerinden veya karakola giderek şikayetçi olabilirsin.
 

Geri
Yukarı